|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
męska woda perfumowana czy toaletowa
Mam pytanie do osób które używają/używali Bruno Banani.
Co dluzej sie utrzyma ? Mogę przeznaczyć 120 zl max. I jakie rodzaje bruno banani polecacie pod wzgledem dlugosci utrzumania i zapachu "uwodzicielskiego" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: męska woda perfumowana czy toaletowa
Cytat:
Daj se siana, kup coś przyzwoitego, a nie nędzne Banani. Kup Nobliwą Wetywerię bądź Cedr od Choparda, to i na banana Ci wystarczy ![]() ![]() Zapachy Banani są płytkie, bez pazura i cholernie sztuczne, równie dobrze sobie możesz zawiesić na szyi drzewko wunderbaum ![]() Do 120 zł bym polecił Choprada Noble Vetiver i Noble Cedar (szukaj na Allegro, nie podrabiają ich) czy Azzaro Visit ![]() Przy wyborze Bananów nie pomogę ![]() Stary, zapach nie sprawi, że lalunie będą do Ciebie lgnęły. Jak będziesz używał Playboya, Axe to nie będzie takiego efektu jak w spotach reklamowych. Gdyby to byłą prawda, to chyba musiałbym chyba do końca życia nosa z domu nie wychylać, bo te stada omamionych niewiast zapachami Diora, Chanel czy Muglera by mnie na każdym kroku molestowały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.