|
|
#1 |
|
Zakorzeniona
|
Wasze głupie/nierealne marzenia :D
Był wątek o marzeniach, mniej lub bardziej możliwych do spełnienia, ale mnie chodzi tu o takie głupawe marzenia. Takie, których nie da się spełnić albo których nawet nie próbowałyście zrealizować, bo same wiecie, że są głupawe. Ja zaczynam
![]() 1. Bardzo długo marzyłam o liście z Hogwartu. Naprawdę poważnie marzyłam o tym, żeby się okazało, że jestem czarownicą i będę chodzić do Hogwartu. Oczywiście od zawsze wiedziałam, że to się nigdy nie zdarzy, ale nie przeszkadzało mi to w rozmyślaniu o tym, jakby to było No dobra, nadal bym chciała.2. Zawsze marzyłam o do chodzeniu do prawdziwego amerykańskiego liceum, posiadania szafki na szkolnym korytarzu i byciu cheerleaderką, a potem pójściu na studia i należeniu do korporacji studenckiej. Wiem, że mam mózg zapewne wyprany filmami i że to puste, ale nic na to nie poradzę 3. Chciałbym wystąpić w jakimś programie typu "The voice of..." i powalić jury swoim wspaniałym głosem. Niestety nie pomoże mi w tym żadna siła na niebie i ziemi, bo fałszuję jak zarzynane prosię. Zresztą, jak znam siebie, to nawet mając piękny głos nigdy w życiu bym się do takiego programu nie zgłosiła, bo nienawidzę publicznych wystąpień. Czekam na Wasze wyznania
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze głupie/nierealne marzenia :D
Chciałabym być czołowym politykiem - porywać tłumy wystąpieniami, twardo negocjować warunki z przedstawicielami innych państw i decydować o losach świata, ale... raz, że polityka tak nie wygląda, a dwa - studiuję coś totalnie z innej beczki
![]() Pod Hogwartem i powaleniem w muzycznym talent show się podpisuję, też chcę!
|
|
#3 |
|
CABIN CREW
|
Zostać pilotem samolotu MiG29 ... albo Su-27
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od zawsze chcialam byl zona wokalisty Marron 5
oprocz tego dodam ze chcialabym zaspiewac przed milionami ludzi a przy okazji byc czarownica
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałem być zawodowym skoczkiem spadochronowym. Co z tego, że taka praca nie istnieje, chyba bym zemdlał mając skoczyć z kilkuset metrów nad ziemią i serce by mi gardłem wyszło, ale miałem takiego chłopka ze spadochronem i wyobrażałem sobie, że to ja więc go puszczałem z 4 piętra
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze chciałam odkryć coś pokroju piramid. Może jakąś mumię. Znaleźć dowody na istnienie Atlantydy. Bursztynową komnatę. Życie pozaziemskie |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy nierealne- od jakiegoś czasu marzy mi się nauka strzelania z kuszy
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahaha, dwa pierwsze punkty- trafiłaś w sedno!! Pamiętam jeszcze jak się popłakałam, gdy mama oznajmiła, że nawet gdyby Hogwart istniał, to i tak by mnie nie puściła ![]() Jedno takie moje nierealne- zarabiać na życie... podróżami. Chciałabym być drugą Martyną Wojciechowską, mieć swój program ![]() Albo chociaż pracę, która pozwoli mi na życie 3 miesiące tu, 2 miesiące tam... Po prostu kocham podróże, szkoda, że przyszły rok nie będzie w nie bogaty A poza tym.... Nagrać przebój disco polo i zgarnąć tyle kasiorki, co Weekend za "Ona tańczy dla mnie" ![]() ![]() ![]() Do tego śpiewać nie trzeba potrafić
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Gdy miałam jakieś 9 lat, obcięłam swoje długie włosy i już parę dni później strasznie tego zaczęłam żałować. Co wieczór strasznie płakałam i modliłam się o to, żeby mi odrosły całkowicie już na drugi dzień rano. Wiedziałam, że to nierealne, ale i tak miałam nadzieję, że jakimś cudem to się stanie
Już nie pamiętam nawet po ilu miesiącach zwątpiłam w to.I również podpisuję się pod punktem 2 i 3 autorki
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Zostać super wokalista super zespolu rockowego. Kompletnie nie umiem śpiewać.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Moje marzenia:
1. Jak byłam mała chciałam być chemikiem i wymyślać czarodziejskie mikstury 2. Być budowlańcem - to się sprawdziło 3. Latać
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Że pewnego dnia idąc gdziekolwiek nagle porywa mnie jakaś ciężarówa i w środku okazuje się, że to pewna zmarła gwiazda - proponuje mi żebym wyjechała ukrywać się z nią bo wiem to i tamto.
............. |
|
|
|
|
#13 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Całe życie chcę mieć magiczne moce. Bardzo, bardzo.
No i chciałabym prowadzić agroturystkę dla psiarzy połączoną z torem agility.
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też zawsze marzyłam o Hogwarcie
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Z tych marzeń, które przychodzą mi obecnie do głowy to:
1. zostanie dyrygentką jakiejś wielkiej i oczywiście sławnej orkiestry, z którą występowałabym przed publicznością wypełniającą sale po brzegi, jeżdżąc po całym świecie ![]() 2. zostanie wirtouzem gitary elektrycznej. Wszyscy zastygaliby w bezruchu, kiedy zaczynałabym grać swoją wybitną solówkę na scenie. Oczywiście nawet nie potrafię grać na gitarze klasycznej, mam takie zrywy, że brzdękam sobie, ale brakuje mi samozaparcia do nauki ![]() 3. najbardziej nierealne z nierealnych... zostanie superbohaterką pokroju Supermana czy Spidermana. Chciałabym nabrać nagle mocy po ugryzieniu pająka lub w inny sposób i ratować ludzi z opresji, kierować akcjami ratowniczymi. Tylko ja mogę wszystkich uratować |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Ja teeeeż! i zawsze chciałam być agentka FBI/ policjantką- wynik ogladania za duzej ilosci seriali i filmòw kryminalnych
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#17 |
|
Zielona Driada
|
Zawsze chciałam zostać prawdziwą czarownicą
|
|
#18 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
naciągasz, kierujesz to ostre w stronę czegoś innego, naciskasz spust. Właśnie dlatego kusza jest w Polsce nielegalna, za prosto się z niej strzela. I właśnie dlatego angielscy łucznicy gardzili kuszami - bo byle chłopu dawało się kuszę i na wojnie był tak skuteczny jak łucznik, który nieraz musiał się wiele lat uczyć żeby trafiać Ja chciałabym być biologiem oceanicznym, pracować z delfinami i wielorybami. Albo mieć moc transformacji w zwierzęta I chciałabym być wirtuozem jakiegoś instrumentu, albo śpiewać jak anioł, chociaż słoń mi na ucho nadepnął
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
- chciałabym być przez chwilę sławna (tak, by późnej nie być, bo na stałe jest to uciążliwe) i przeprowadzać mega interesujące wywiady ze słynnymi pisarzami
- chciałabym mieć swój prywatny samolocik i pas startowy koło domu, tak, by nie tracić czasu na dojazdy i tak, by móc np. na weekend polecieć sobie do Rzymu ![]() - chciałabym mieć swoją prywatną krawcową i obuwnika, którzy przygotowywaliby codziennie kreacje (dodatki tekstylne do wnętrz) według moich projektów- jakie bym im mówiła (bo nie umiem rysować) - chciałabym mieć fioletową trawę w ogrodzie zamiast zielonej |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ha, ha, ha. Ja chciałabym prościej
czyli być zwykłą czarownicą. Szczególnie mi odbiło jak przeczytałam całego Wiedźmina. A dorosła już wtedy byłam od dawna. Ależ miałam fazę na bycie czarodziejką...Do dzisiaj mam takie sny, że jednak nią jestem
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Jak byłam mała, to był taki serial na ziz zapie, o dziewczynie, która rozmawiała z delfinami i oni ją badali czy coś...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze od zawsze marzyłam o tym, aby żyć w tajemniczym i magicznym świecie pełnym dziwnych stworzeń, gdzie wszystko jest możliwe. Zaczęło mi się od "Niekończącej się opowieści", potem "Władca Pierścieni" i inne Harry Pottery
|
|
|
|
|
#24 |
|
❤ bee happy ❤
|
Mieć własną wyspę
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Mówić płynnie po francusku - nie wiem czy będzie mi dane opanować jeszcze ten język do perfekcji
Reszta marzeń to po prostu cele możliwe do spełnienia małymi kroczkami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i chciałabym być bardzo dobrą, sławną poetką. O Hogwarcie też marzyłam lata temu
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze i drugie
Jeszcze miałam kiedyś taką fazę na bycie wampirem
|
|
|
#28 |
|
jestę wieszczę
|
Chciałabym być gwiazdą filmową, ale taką gwiazdą w starym stylu, a nie jakąś dziewczyną z sąsiedztwa :P. Wiecie, tajemnica, czar, atłasowa biała sypialnia, wysoki żywopłot wkoło domu i ochrona
. Chciałabym też być prawdziwą wiedźmą, mieszkać w chatce na wzgórzu, zbierać zioła i robić z nich eliksiry, a wieczorami prowadzić dysputy z duchami, gadającym kotem itp .
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam zwiedzać skanseny, to dla mnie takie urocze wioski Hobbitów
Zawsze przy tej okazji marzy mi się, by to miejsce ożyło, wróciło do swojej epoki i jeden z tych uroczych domków był mój, gotowy do zamieszkania... na jakiś tydzień
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
-czarować (tylko tak machnąć paluszkiem i już, bez zaklęć i innych dodatków)
-zostać aktorką serialową, później kinową i zarabiać kasę na życie tym sposobem (chociaż nawet na casting pójść bym się nie odważyła -nauczyć się języka francuskiego i grać na skrzypcach (za leniwa jestem )-przenieść się w gorące miejsce (nie cierpię zimna), najlepiej blisko plaży i mieć lajtową prace (tak, że mogłabym sobie cały dzień bimbać)-i w to najmocniej wierzę pomimo, że wiem, że to nierealne chociaż nigdy nie wiadomo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

No dobra, nadal bym chciała.