Grudniowe PM :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 10:04   #1
Linka1984
Zakorzenienie

Grudniowe PM :)

Halo halo zapisze sie tu kto??? zostało nam niewiele czasu
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-28, 18:11   #2
wolf85
Raczkowanie

Dot.: Grudniowe PM :)

heja.Fajnie ze taki fatek powstał :P Ja wychodze za maz 29.12.12 (Tarnów-Dębica) fakt czasu coraz mniej i wiele spraw do załatwienia(przynajmniej w moim przypadku :P) ,a tu jeszcze w Polsce bede dopiero w listopadzie nie mam jeszcze orkiestry(namierzyłam juz 4 musze jeszcze przesłuchnie zrobic)i sukienki :/ ,a tak to juz chyba wszystko załatwione,no i jeszcze niedługo zaproszenia bedziemy musieli rozsyłac.A jak tam u was? pozdrówka
wolf85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 11:20   #3
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wolf85 Pokaż wiadomość
heja.Fajnie ze taki fatek powstał :P Ja wychodze za maz 29.12.12 (Tarnów-Dębica) fakt czasu coraz mniej i wiele spraw do załatwienia(przynajmniej w moim przypadku :P) ,a tu jeszcze w Polsce bede dopiero w listopadzie nie mam jeszcze orkiestry(namierzyłam juz 4 musze jeszcze przesłuchnie zrobic)i sukienki :/ ,a tak to juz chyba wszystko załatwione,no i jeszcze niedługo zaproszenia bedziemy musieli rozsyłac.A jak tam u was? pozdrówka
Hooooooooo jak miło! ja tez ślubuję 29.12 z tym ze w Szczecinie
ja generalnie poza formalnościami koscielnymi mam wszystko już zaplanowane i załatwione..zajeło mi to całe 5 dni tak to zorganizowalam
Stary 2012-08-01, 20:16   #4
wolf85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Hooooooooo jak miło! ja tez ślubuję 29.12 z tym ze w Szczecinie
ja generalnie poza formalnościami koscielnymi mam wszystko już zaplanowane i załatwione..zajeło mi to całe 5 dni tak to zorganizowalam
Ale sie złozyło hehe,powiem ci ze ja sie tak strasznie nie przejmuje,co mi sie uda załatwic to załatwie :P, co do formalnosci koscielnych ,to nawet nie bede tego komantowac :/ jedziemy w listopadzie do Gródka nad Dunajcem,na rekolekcje,bo oboje mamy tylko kurs ze szkoły sredniej,wiec jeszcze sporo przed nami :P pozdrówka
Stary 2012-08-07, 19:03   #5
blondyna06
Raczkowanie

Ja jestem grudniowa PM
Jak tam przygotowania?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Ja 25/12 troszkę wcześniej od was ale tylko 4 dni. Ja tez mam juz wszystko za wyjątkiem kilku szczegółów... Sukienka pod koniec sierpnia do przymierzają i mam nadzieje odebrania goście juz prawie wszyscy zaproszeni... Takze tak jakos szybko nam to poszło
Stary 2012-08-08, 10:45   #6
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wolf85 Pokaż wiadomość
Ale sie złozyło hehe,powiem ci ze ja sie tak strasznie nie przejmuje,co mi sie uda załatwic to załatwie :P, co do formalnosci koscielnych ,to nawet nie bede tego komantowac :/ jedziemy w listopadzie do Gródka nad Dunajcem,na rekolekcje,bo oboje mamy tylko kurs ze szkoły sredniej,wiec jeszcze sporo przed nami :P pozdrówka

koleżanko jak to z tym Gródkiem wygląda?)) napisz co wiesz łącznie z kosztami od A do Z plisss))
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 15:57   #7
magdawe02
Raczkowanie

Cześć. Ja już po 2 miesiące po ślubie ale nadal przeżywam te emocje dlatego postanowiałam się tym podzielić. Jesli macie ochotę poczytać, to zapraszam na: http://magdawe02.blogspot.com/2012/08/slubnik-cz-3.html
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-11, 22:52   #8
wolf85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
koleżanko jak to z tym Gródkiem wygląda?)) napisz co wiesz łącznie z kosztami od A do Z plisss))
hejka :P a wiec co do rekolekcji dla zakochanych w Gródku(170 zł od osoby) ,to ulotke dostałam u proboszcza,po tym weekandzie (piatek,sobota i niedziela) masz zapewnione dni skupienia i kurs przed małuzenski,zostaje jeszcze tylko poradnia,nalezy wysłac zgłoszenie na stronie www.cfr-arka.pl ,oni wysla ci nr konta na które nalezy przesłac zaliczke (90 zł od pary -zwrotna w całosci jezeli zrezygnujecie na 10 dni przed) co jest równoczenie potwierdzeniem i zarezerwowaniem przez was miejsca,oczywiscie liczba jest ograniczona(o kolejnosci decyduje kolejnosc zgłoszen)A nastepnie na miejscu zapłacic reszte. Opłata pokrywa dwa noclegi,pełne wyzywienie,wykłady i nauki.Nie wiem co bys jeszcze chciała wiedziec,jak cos to pytaj,z tego co czytałam i słyszałąm to ludzie sa bardzo zadowoleni po tym wypadzie,ksieza nie nudza tylko fajnie prowadza zajecia,mozna sie zastanowic nad zwiazkiem itp.

A tak na marginesie to co was skłoniło do wybrania grudnia? Ja w sumie to powiazałam z powrotem do Polski(bo wracamy do kraju w listopadzie na stałe z Dublina) a miło sie zaskoczyłam cenami :P tyle zeby sie pogoda udała,zeby nie było chlapy,no i sniegu tez nie nawaliło,ale jak cos to pojedziemy pługiem :P! miłego wieczorku!

Edytowane przez wolf85
Czas edycji: 2012-08-11 o 22:54
Stary 2012-08-22, 20:10   #9
wolf85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martadela2000 Pokaż wiadomość
grudzień jest fajny Ja też mieszkałam kiedys w Dublinie !
Grudzien moze byc super,a moze byc do bani-najwazniejsze to podejscie,zby sie nie przejmowac,bo slub to wydarzenie dla Panstwa Młodych,bo kto ma Cie obgadac to i tak obgada :/ Fajniutko ze mieszkałas w Dublinie,szkoda ze juz nie mieszkasz bo na jakas kawke bysmy wyskoczyły :P hehe,pozdrówka
Stary 2012-08-24, 14:24   #10
Linka1984
Zakorzenienie

grudzien bo chcieliśmy inaczej niż wiekszość par czerwiec-październik w sezonie tzw ślubnym myśleliśmy o marcu ale po co tyle czekać?? bedzie przyjęcie ślubne na 33 osoby tylko bez mega wesel wiem ze można być lipa pogodowa,trudno jakoś ogolnie nie bardzo sie przejmuje tym ze może być chlapa , ze moze mnie wymrozić w kościele , ważne ze bede zoną swojego męza
Stary 2013-03-12, 10:09   #11
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Halo, halo odgrzebuje watek!!!

Może są tu jakieś PMki na GRUDZIEŃ 2013?

Łączmy się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-13, 07:56   #12
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
Halo, halo odgrzebuje watek!!!

Może są tu jakieś PMki na GRUDZIEŃ 2013?

Łączmy się
Zgłaszam się

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-14, 14:08   #13
kuli1986
Raczkowanie

również odkopuję wątek, co prawda, ślub mam w styczniu ale lączę się z grudniowymi 2013 bo styczniowych 2014 pewnie mało ;p być może się mylę?

i jak dziewczyny z przygotowaniami? co macie już pozałatwiane?

coraz mniej czasu ale widze że fora tętnią Pannami Młodymi wakacyjnymi
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-14, 18:27   #14
sugarfreeee
Zakorzenienie

Nooo my mamy zespół, salę

no i kiecka i buty Poza tym nic

Stary 2013-06-17, 12:38   #15
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Nooo my mamy zespół, salę

no i kiecka i buty Poza tym nic

A kiedy ślub?

My mamy sale, zespół, kamerzyste i fotografa, co do skuknie to właśnie zamierzam umówić się na przymiarkę w wypatrzonych salonach, z tego co sie orientowałam trzeba czekac 3 miesiące w moim przypadku jak zddcyduję się na dany model.

Myślałaś już okryciu wierzchnik, kupujesz gotowe czy szyjesz?

Kiedy macie w plachach zaproszenia?

Pochwal się modelem sukni
Stary 2013-06-17, 13:05   #16
sugarfreeee
Zakorzenienie

28.12.2013

Sweterek będę miała, mama zrobi na drutach

Jesteśmy w trakcie ustalania z grafikami zaproszeń

A modelu tej sukni akurat w internecie nie ma

Stary 2013-06-17, 13:31   #17
kuli1986
Raczkowanie

[QUOTE=sugarfreeee;4135928 6]28.12.2013

A modelu tej sukni akurat w internecie nie ma[/QUOTE

fajny pomysł ze swterkiem planujecie sesje plenerową?
a zaproszenia z jakiej stronki, jeśli można wiedzieć, właśnie jestem w trakcie szukania zaproszeń i nie mogę się zdecydować na model jaki wybraliście?

suknie szyta według Twoich wymagań?
Stary 2013-06-18, 08:52   #18
sugarfreeee
Zakorzenienie

[QUOTE=kuli1986;41359766]
Cytat:
28.12.2013

A modelu tej sukni akurat w internecie nie ma[/QUOTE

fajny pomysł ze swterkiem planujecie sesje plenerową?
a zaproszenia z jakiej stronki, jeśli można wiedzieć, właśnie jestem w trakcie szukania zaproszeń i nie mogę się zdecydować na model jaki wybraliście?

suknie szyta według Twoich wymagań?
Planujemy, planujemy...to znaczy na razie o tym nie myślałam Musiałabym popytać fotografki w ogóle o sesje narzeczeńską

Na razie wymyśliłam sobie model zaproszeń i pytam po przeróżnych stronach czy mi zrobią, bo gotowe zazwyczaj nie spełniają moich oczekiwań

Niee, po prostu stary model projektantki, więc na stronie już nie ma, na jedynym zdjęciu jest zupełnie niepodobna do siebie Byłam, zebrali ze mnie wymiary, pierwsza przymiarka w listopadzie

Stary 2013-06-20, 07:20   #19
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Witam, dopisuję się i ja
Właśnie się dowiedziałam, że zostaję niedługo Panną Młodą i ustaliliśmy niebanalny termin grudniowy, chcemy się pobrać przed samymi świętami 21 lub 22 grudnia. Tradycyjnego wesela nie będzie, co najwyżej wynajęta sala (jakaś mała i po prostu właśna organizacja, mamy w rodzinie DJa, fotografa, zaproszenie dla rodzeństwa, rodziców i świadków, więc jedzenie mamy mogą nawet przygotować) lub tylko obiad w restauracji. Tydzień wcześniej 13 w piątek chcemy zrobić współną imprezkę dla znajomych (taki kawalersko-panieński)

Czemu taki termin? Nie chcemy czekać 2 -3 lat, chcemy wziąść dużo wolnego później i wybyć gdzieś w fajne miejsce (np. Tajlandia ) za zaoszczędzone na weselu pieniądze, wszystko będzie przystrojone świątecznie i we Wrocławiu będzie jarmark Bożonarodzeniowy - idealny na piękną i oryginalną sesję Trzymam kciuki za śnieg, ale jak braknie płakać nie będę!
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-20, 21:14   #20
kuli1986
Raczkowanie

To tak jak ja też 3mam kciuki za snieg ale jak nie będzie to trudno, bo i tak będzie to najważniejszy dzień dla nas
Uwielbiam zimę

O proszę Tajlandia, też myślałam aby zwiedzić tylko, a Wy na dłuższy czas
Stary 2013-06-25, 08:03   #21
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Hej, dziewczyny na jakim etapie u was przygotowania? ja mam zamiar zabrać się zaraz za zaproszenia i będę robić fotoalbumy na prezenty dla rodziców ( a to dość pracochłonne), chciałabym dużo rzeczy wcześniej pozałatwiać, bo teraz mieliśmy wesele w rodzinie i widziałam,ze pozostawienie wszystkiego na koniec nie jest dobrym rozwiązaniem i pokażcie swoje suknie, bukiety, i co na wierzch planujecie zarzucić. dajmy sobie trochę ślubnych inspiracji, w końcu zimowe śluby trochę się różnią od tych letnich
Stary 2013-06-29, 08:57   #22
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Hej, dziewczyny na jakim etapie u was przygotowania? ja mam zamiar zabrać się zaraz za zaproszenia i będę robić fotoalbumy na prezenty dla rodziców ( a to dość pracochłonne), chciałabym dużo rzeczy wcześniej pozałatwiać, bo teraz mieliśmy wesele w rodzinie i widziałam,ze pozostawienie wszystkiego na koniec nie jest dobrym rozwiązaniem i pokażcie swoje suknie, bukiety, i co na wierzch planujecie zarzucić. dajmy sobie trochę ślubnych inspiracji, w końcu zimowe śluby trochę się różnią od tych letnich

Właśnie będę wybierać się po suknie i tutaj mam problem bo nie wiem na jaki odcień sukni się zdecydować, wiem że nasza cera korzystniej wygląda w ecru lub złamanej bieli ale czy taki kolor sukienki na tle sniegu (który mam nadzieje będzie, ponieważ ślub w styczniu) będzie wyglądał na zżółknięty, brudny?? Dziewczyny poradźcie, jaki wybrałyście odcień sukni?

Gwiazdeczko pochwal się modelem sukni

Też aktualnie jestem na etapie zaproszeń, zastanawiam się nad kilkoma modelami i ciężko się zdecydować, myślę również nad podziękowaniami dla rodziców, jakieś pomysły??

A na koniec dylemat z wódką weselną, zastanawiam się nad firmą POLANIN, w rodzinie już mieli tą firmę i całkiem elegancko wypada
A Wy jaką wódkę wybrałyście?

Pozdrawiam
Stary 2013-06-29, 13:59   #23
sugarfreeee
Zakorzenienie

Ja od wódki umywam ręce, chłop się tym zajmie

Moja suknia będzie szara, więc Ci nie pomogę:P

My też na etapie zaproszeń, zamówiliśmy obrączki od regionalnego jubilera

Stary 2013-06-30, 08:36   #24
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Ja wybrałam bielutką sukienkę. Mierzyłam w kolorze ecru, pięknie się prezentowała na mnie w takim przyciemnionym świetle ( w salonie), ale już na wystawie wydawała się żółta, to co by było na tle ewentualnego śniegu!!

Ja chce zaproszenia takie proste, ale z naszym zdjeciem.
A co do podziękowań dla rodziców to będę robić fotoalbumy z naszymi fotkami od dzieciństwa do teraz. Może oklepany pomysł, ale jeszcze nikt w naszej rodzinie tego nie robił, wiec myślę,ze to będzie miłą pamiątka, a nie jakieś kosze ze słodyczami..

Co do wódki to będziemy brać po prostu tanią !! hehe, ale też żeby nie była n anajniższym poziomie, nie chce,żeby mi wesele w toalecie wylądowało
Stary 2013-06-30, 09:44   #25
kuli1986
Raczkowanie

Widzę, że brałaś też pod uwage kolor, ciągle nad tym główkuję hehe zobaczę na miejscu, bo rzeczywiście ecru wpada w żółć, a może złamana biel dawałaby lepszy efekt. Sukienke chcę mieć z tiulu i koronek więc myślę, że inny odcień po za bielą bardziej uwydatni atuty sukni Tiul w bieli wpada w niebieską biel, oj tak źle i tak niedobrze hehe masakra może ktoś już jest tutaj po ślubie w zimie i może doradzić

Może zdradzisz model swojej sukni? Ja mam zamiar, rozejrzeć się za sukniami w tygodniu, dużo wcześniej zamawiałaś?

Jakie okrycie wierzchnie masz w planach i obuwie? ynalazłam botki slubne nawet, ciekawy pomysł dla osób, które chcią robić sesje ślubną w śniegu (mam taki zamiar )

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-06-30 o 09:46
Stary 2013-06-30, 09:57   #26
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Ja mam sukienkę z jedną warstwą tiulu na wierzchu na której są naszyte koronki i dół taki koronkowy z trenem niestety nie pokaże wam, gdyż w necie nigdzie nia ma zdjęcia. jest to sukienka z kolekcji może sprzed roku- dwóch - nie wiem. Nie zwracam na to uwagi, wiec nie musiałam zamawiać, czekać, tylko od razu jak przymierzyłam mogłam zabierać do domu, ale czeka sobie na mnie w magazynie.
Dół ma taki: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
tylko góra zupełnie inna, dekolt w serduszko a całą suknie w literkę A.

Pokazuj buty to póki co spędza mi sen z powiek, bo tak nie lubię białych kozaczków !!
A na wierzch chciałabym założyć etolę i do tego długie białe rękawiczki, tylko nie wiem czy nie zamarznę...jakoś te futerka typowo ślubne do mnie nie przemawiają;/
Stary 2013-06-30, 10:48   #27
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam sukienkę z jedną warstwą tiulu na wierzchu na której są naszyte koronki i dół taki koronkowy z trenem niestety nie pokaże wam, gdyż w necie nigdzie nia ma zdjęcia. jest to sukienka z kolekcji może sprzed roku- dwóch - nie wiem. Nie zwracam na to uwagi, wiec nie musiałam zamawiać, czekać, tylko od razu jak przymierzyłam mogłam zabierać do domu, ale czeka sobie na mnie w magazynie.
Dół ma taki: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
tylko góra zupełnie inna, dekolt w serduszko a całą suknie w literkę A.

Pokazuj buty to póki co spędza mi sen z powiek, bo tak nie lubię białych kozaczków !!
A na wierzch chciałabym założyć etolę i do tego długie białe rękawiczki, tylko nie wiem czy nie zamarznę...jakoś te futerka typowo ślubne do mnie nie przemawiają;/

Super ten dół
Ciekawi mnie co jest pod spodem jaki materiał? Połyskujący czy matowy?

Link do strony z tymi butami:
http://butyslubne.com.pl/buty-slubne...k-esk/p,281369

jest kilka par do wyboru, posiadają również inne obuwie ślubne nie tylko zimowe

Jest to jedyna strona, która ma oferte ślubną zimową, myślę o dwóch parach obuwia, właśnie o takich botkach i o czółenkch na sale.
Botki są dość wysoki ale posiadają podsuwke przez co będą wygodne bo posiadam taki na zime podobna ale czarne ;p ogólnie nie znosze obcasó ale takie botki są wygodne bo trzymają cała stopę. Przez to że są to tak wysokie buty to na sale muszę mieć podbnej wysokość okło 7-8 cm z tego co się orientowałam to wiekszość czułenek taki obcas posiada lub całkiem mały 4-5cm

o okryciu wierzchnim myślam aby szyć na miarę w stylu żakietu chanel oczywiście lekko ocieplane pokrytą koronką lub tiulem w zależność od sukienki, ciekawe czy wykonają mój projekt

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Ja od wódki umywam ręce, chłop się tym zajmie

Moja suknia będzie szara, więc Ci nie pomogę:P

My też na etapie zaproszeń, zamówiliśmy obrączki od regionalnego jubilera

Kurcze tak czytam i czytam i myslę że chyba za poźno za wszystko zabieram hehe myślałam aby obrączki zamówić gdzieś we wrześniu, bo na nie długo się nie czeka
A widze, że wy już macie i suknie i obrączki ;p
Stary 2013-07-09, 14:51   #28
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Ale fajne te butki! Zgapię na pewno! My się jeszcze nie zabraliśmy za nic, ale będziemy mięc obiad weselny na tylko 15-20 osób (najbardziej minimalistycznie jak tylko można, rodzice, rodzeństwo i świadkowie...kamerlanie, żeby posiedzieć i pogadać, jak się nie uda zamówić żadnej knajpki to nawet u rodziców TŻta w domu i będzie ok!), tylko sejsja zdjęciowa jakaś krótka mnie interesuje na pamiątkę (nawet tego samego dnia przed czy po kościele i tyle!), pokój w hotelu dla nas, czy nawet sobie śmigniemy do Pragi na 2 dni i wrócimy na wigilię

A do kościoła na sukienkę co dziewczyny planujecie? Bo ja się zastanawiam nad plaszczem ecru albo beżowym, żeby nie marnować kasy....kieckę albo wypożyczę albo kupię używaną..

Wiem, że mało czasu, ale mieszkanie jak kupowałam to 2 miechy mi zajęło od poszukiwania, przez kredyt, mini remont do wprowadzenia , więc mam wprawę w sprawach beznadziejnych
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Stary 2013-07-11, 10:19   #29
kuli1986
Raczkowanie

Wcale nie tak mało czasu, uważam że do grudnia jeszcze sporo i wszystko można na spokojnie pozałatwiać.
Przed nami też troszke spraw do załatwienia.

Buty mega wiem wiem :P
Już też mam sukienke, okrycie wierzchnie będą mi szyć w salonie na zamówienie według mojego projektu :P zobaczymy, mam nadzieje, że wszystko super wyjdzie
Wymiśliłam sobie kurteczke mega dopasowaną z racji sukienki w kształcie słynnego żakietu chanel. Kurteczka na zwenątrz wyłożona tiulem (z racji sukienki tak będzie lepiej pasować) plus delikatne kamyczki wokoło dekoldu i wzdłuż lini gdzie kurteczka się zamyka.
Tak chaotycznie mam nadzieje, że można to sobie wyobrazić, chociaż cieżko, bo jak komuś mówie to nikt nie wiem o co mi chodzi dopóki nie pokaże

Jeżeli planujesz praktycznie to owszem płaszczyk bardziej się przyda, zależy to też od sukienki jaką bedziesz mieć.

Taki miałam dylemat co do koloru sukienki ale w salonie wszystko się wyjaśniło, pierwsze co dobór koloru do mojej urody i jednogłośnie bezwzgędu na salon każda z Pań stwierdziła, że biały to mój kolor , bo ecru czy złamana biel za bardzo mnie przytłacza i ginę w tej sukience.
Swoją drogą nie zdawałam sobie sprawy z tego, dopóki Panie mnie nie uświadomyły, myślałam, że pójdę wybieram kolor i tyle a tu taka niespodzianka
Z doświadczenia na zimę i tak polecają Panie kolor biały bo ecru wrazie śniegu wygląda na brudny, zestarzały, chyba że komuś nie pasuje biel.

To taka informacja i ciekawostka dla kogoś kto będzie miał podobny dylemat (szukałam informacji w necie na ten temat i nigdzie nic nie było) mam nadzieje, że przyda się komuś

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-07-11 o 10:23
Stary 2013-07-12, 13:56   #30
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Własnie zmieniłam koncepcję,
Zastanawiam sie nad taką kiecką, ale nie wiem ile by kosztowalo uszycie ??? Do tego Etola na ramiona futrzana (nie chcę całego futrzaka bo to maksymalnie pogrubia...) bukiet z różowych i białych różyczek, i różowe pudrowe butki + białe rajtki Welonu brak, jakaś fajna opaska we włosach, np. http://www.marisey.com/?65,opaska-pasek-do-sukni-z-krysztalkami-{nina}. Co myslicie?

A miejsce też już sobie upatrzyłam, zobaczę ile nam zaśpiewają za os, bo termin mają wolny http://www.karczmarzym.pl/pl/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.0x0.jpg (112,6 KB, 37 załadowań)
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości