|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Farba się nie trzyma! :(
Hej dziewczyny! Historia moich włosów zaczęła się od przejścia z naturalnego jasnego brązu do jasnego blondu i niestety gdzieś po drodze pojawił się rozjaśniacz zamiast po prostu kolejnej blond farby. Niestety mam wrażenie, że od czasu tego właśnie rozjaśniania na włosach nie utrzymuje mi się żadna farba. Dopóki pozostawałam przy blondzie ten fakt mi zbytnio nie przeszkadzał jednak gdy teraz wracam do swojego brązu mam z tym okropny problem.
![]() ![]() Edytowane przez gwiazdkaa_95 Czas edycji: 2014-09-17 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farba się nie trzyma! :(
1. Nawilż włosy i odpowiednio o nie zadbaj, pewnie stan ucierpiał i są wytrawione.
2. Jeśli na rozjaśniane włosy chcesz położyć ciemniejszą farbę, zacznij od pigmentacji.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Farba się nie trzyma! :(
Zapraszam tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83260
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.