|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ideenwelt
Co sądzicie o tej marce? Co warto kupić, a czego nie?
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ideenwelt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja posiadam golarkę do ubrań za 14 zł i suszarkę z dyfuzorem i chłodnym nawiewem i z obu rzeczy jestem bardzo zadowolona.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Posiadam jeszcze parasolkę, która służy mi już z 2 lata i też nie narzekam. Nie ma sensu przepłacać za reklamę i markę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja mam golarkę do nóg i innych okolicy
![]() ![]()
![]() |
#7 |
zielony stworek
|
Ja mam lampę do naświetlania z czerwoną żarówką i jest super.
Czajnik też się dobrze sprawował. Czy w polskim Rossmannie jest dostępny elektryczny spieniacz do mleka tej marki? Widziałam niemieckie recenzje na Youtube ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Były jakiś czas temu, ale teraz nie są już dostępne. To jest taki asortyment, który nie jest w stałej ofercie, tylko jest dostępny do wyprzedania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Od kilku lat mam dużą suszarkę, która nigdy mnie nie zawiodła. Tania i wieczna
![]() Nie polecam natomiast suszarko-lokówki, bo zupełnie się nie sprawdziła i leży na dnie szafy.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Czy miał ktoś maszynkę do strzyżenia włosów i brody?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
404 Not Found
|
Tę? Też jestem ciekawa opinii.
![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...3888,2635,5359 Podnoszę wątek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja skusiłam się na zestaw do manicure... Porażka! Używam tylko frezów do usuwania skórek żeby nie wyrzucać tak od razu
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mam małą suszarkę do włosów, taką "turystyczną", nie ma wielu funkcji, ale na weekendowe wypady nadaje się jak najbardziej. Na co dzień nie polecalabym, ma małą moc i trzeba by mieć wiele cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Nie polecam suszarkę z dyfuzorem kupiłam w grudniu, mamy maj i właśnie w połowie suszenia i układania włosów przestała działać. Cena 50 zł nie była powalająca jednak jeśli raz na 5 miesięcy miałabym wydawać tyle to jednak wolę zainwestować w remingtona który działał mi 4 lata. Niestety zachęciły mnie dobre opinie o ideenwelt i kupiłam ją. Suszarka była używana jakieś 4-5 razy w tyg. przez 3 osoby w domu. Nie polecam jej nikomu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
a ja mam od roku suszarkę z dyfuzorem i złego słowa na nią powiedzieć nie mogę, i mamy też maszynkę do golenia/strzyżenia. poza tym w rossmannie można wymienić popsuty towar z paragonem do 2lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja mam toster, wagę kuchenną a mąż ma maszynkę elektryczną i mogę polecić. I jak się coś popsuje lub przestanie działać to bez problemu wymieniają na nowe lub jest zwrot gotówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
miałam suszarkę z dyfuzorem, służyla mi dość długo (kolo 2 lat ) potem zaczęła juz sie przegrzewać i przetapiac i zaczęła śmierdzieć wiec z obawy o włosy wyrzuciłam, ale suszyc suszyła szybko.
Jak ktos juz tu pisal nie polecam lokówko suszarki bo ma za szeroki otwór w nasadce tuż przy nasadzie i rozwiewa krótkie włosy i powietrze nie dociera do końca lokówki :/ leży schowana gdzieś, nawet nie wiem gdzie. posiadam zestaw do manicure - do paznokci i skórek w okół jest ok ale zeby cos zrobic ze stopami to nie robic zupełnie nic- poprostu za słaba. parasolke mam od lat - chyba z 6 ?? w kazdym razie bardzo długo i jest jak nowa - nie straciła koloru i nie połamała się. teraz zakupiłam golarke do ubrań - goli swetry wiec jestem zadowolona, zobaczymy ile wytrzyma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.