![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chloe EdP, Eau de Cartier Concentree, Cartier Delices EdT
Nieaktualne, zamykam wątek
"...czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus..." Zamienię: 1) ok. 45 ml z 50 ml Chloe EdP, stan idealny, kartonik nieaktualne, leci do Małgosi 791 ![]() 2) Eau de Cartier Concentree, 50 ml ze 100 ml (niby unisex, jednak moim zdaniem wybitnie męski, leśny zapach, bez kartonika, nie wiem, czy tester, nie ma napisu), 3) Cartier Delices EdT ok. 40 ml ze 100 ml (tester, bez koreczka, buteleczka nieco porysowana) nieaktualne, leci do Koty Behemoty ![]() - Dolce Vita Diora - Prada EdP - Costume Nationale Intense - Coco Chanel - Magie Noire Lancome - Samsara EdP Guerlain - Trouble Boucheron - Idole Lubin - Le Baiser du Dragon EdP Cartier - L'heure Bleue EdP Guerlain - Dune Dior Edytowane przez ElaG Czas edycji: 2010-01-28 o 13:50 Powód: Chloe nieaktualne, leci do Małgosi 791 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
perfumove love
|
Dot.: Chloe EdP
Hej, mam Perły, chętnie wymienię za Chloe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Chloe ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hatko, wczoraj testowałam Perły i z bólem muszę z nich zrezygnować, ponieważ mam na nie uczulenie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ElaG Czas edycji: 2009-11-06 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kurcze... ma super nutki i jak znam mój nos... to by baaaardzo mi się podobał
![]() Nie wiesz, czy udałoby się go gdzieś poniuchać ? Poszukam, bo mam na niego dużą ochotę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- A właściwie... Chloe albo Cartier Cartier Delices nadal do oddania ? Bo brałabym w ciemno... tzn, znam i bardzo bym chciała ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kociak niestety nie moj - ja mam psa ![]() ![]() ![]() ![]() A czego poszukujesz tak poza tym? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Chloe prawdopodobnie wymienię z M-habibi Edytowane przez ElaG Czas edycji: 2009-11-16 o 17:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
czy nie zechciałabys zamienić Chloe na Kelly Caleche edt 49/50 nowiutkie kartonik mają tydzień?
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ty to masz armie ![]() ![]() ![]() Zatem czekam na wyniki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Ewuś, Hermesa nie kocha moja skóra, oj nie kocha, moja pierwsza wymiana sprzed kilku lat to oddanie Ogródka Środziemnomorskiego w ręce nieodżałowanej Pixi, której od dawna nie widzę na wizażu. Serdecznie pozdrawiam, kiedyś brałam od Ciebie Oscara na forum gazetowym (gwoli przypomnienia), psinkę mocno tarmoszę za uszka, Ela |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Oj Eluś pamietam Oskarka z forum , Axelek dziekuje za tarmoszkę ucha (za dwa tygodnie skończy już 15lat
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jestem zainteresowana Delices, ale chwilowo negocjuję wymianę z Nemeless, także jak tylko dobijemy tagu to się odezwę
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Może cos za Chloe?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382220 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
![]()
Z głębokim żalem zawiadamian, że chyba szlag mnie trafi, po kolejnej próbie (testowałam w zgięciu łokcia, na wewnetrznej stronie, na jednym z najwrażliwszych miejsc), oblazło mnie uczulenie.
![]() ![]() Poznańskie psy i koty serdecznie pozdrawiają ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
No, zgadza się...ale za Coco dostałam zapach w którym jestem okropnie zakochana
![]() Zdawało mi się,że w którymś wątku byłas zainteresowana Kenzo Jungle i Black Bvlgari,ale może mi się zdawało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
spin doctor
|
A może oddasz Chloe za czarną coco edt50/100ml. Chloe to ta nowa, z wstążeczką, tak?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...e-2008-EDP.htm
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-11-24 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.