Pytanie do facetów - po jakim czasie... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-05, 14:04   #1
sarenza1
Przyczajenie

Pytanie do facetów - po jakim czasie...

... najpóźniej odezwaliście się do dziewczyny po spotkaniu - i dlaczego akurat wtedy W sensie - czekaliście, czy sama się odezwie, nie byliście pewni itd.?

Wątek nawiązujący do mojego poprzedniego, ale do wielu innych utworzonych przez dziewczyny zastanawiające się, jak długo warto czekać i czy robić pierwszy krok
sarenza1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 14:26   #2
ARAKSJEL
Hrodebert

Dot.: Pytanie do facetów - po jakim czasie...

Cytat:
Napisane przez sarenza1 Pokaż wiadomość
... najpóźniej odezwaliście się do dziewczyny po spotkaniu - i dlaczego akurat wtedy W sensie - czekaliście, czy sama się odezwie, nie byliście pewni itd.?

Wątek nawiązujący do mojego poprzedniego, ale do wielu innych utworzonych przez dziewczyny zastanawiające się, jak długo warto czekać i czy robić pierwszy krok
Moja rada >bądź sobą ,czyli masz ochotę się odezwać to to zrób,a nie pytaj na forum .

Wróć jak byś była chłopakiem .

Pierwszy krok warto zrobić ,bywało że jeszcze do domu nie doszedłem ,a miałem telefon czy bezpiecznie wróciłem ,to są miłe rzeczy ,które każdy dojrzały osobnik doceni .

Edytowane przez ARAKSJEL
Czas edycji: 2014-10-05 o 14:38
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 14:38   #3
chwast
Zakorzenienie

Bedzie chcial to sie odezwie, zajmij sie czyms innym niz rozbieranie tego na czesci pierwsze.

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 15:57   #4
sarenza1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Bedzie chcial to sie odezwie, zajmij sie czyms innym niz rozbieranie tego na czesci pierwsze.

Wyslane przez tapatalk 2
Na całe szczęście tylko ten weekend miałam taki rozlazły, tydzień będzie intensywny Trudno nie rozbijać, nie miałam do tej pory takich doświadczeń, co więcej - jestem uznawana za atrakcyjną dziewczynę, do mojego intelektu też raczej nikt nie miał nigdy zarzutów;D, więc zastanawiam się o co kaman. Niestety - wśród moich byłych i kolegów, których mogłabym spytać o zdanie w takich sprawach są sami 'porządni faceci', którzy raczej się tak nie zachowują.
No, mój jeden były raz miał podobną sytuację, ale sam przyznał, że laska mu się od początku nie podobała, była dużo młodsza, zero wspólnych tematów itp. - i sam nie wie, po co się z nią umówił.

Może ten też nie wie;P
Stary 2014-10-05, 16:04   #5
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Na całe szczęście tylko ten weekend miałam taki rozlazły, tydzień będzie intensywny Trudno nie rozbijać, nie miałam do tej pory takich doświadczeń, co więcej - jestem uznawana za atrakcyjną dziewczynę, do mojego intelektu też raczej nikt nie miał nigdy zarzutów;D, więc zastanawiam się o co kaman. Niestety - wśród moich byłych i kolegów, których mogłabym spytać o zdanie w takich sprawach są sami 'porządni faceci', którzy raczej się tak nie zachowują.
No, mój jeden były raz miał podobną sytuację, ale sam przyznał, że laska mu się od początku nie podobała, była dużo młodsza, zero wspólnych tematów itp. - i sam nie wie, po co się z nią umówił.

Może ten też nie wie;P
Przecież to tak nie działa - nie ma jednej, obiektywnej definicji atrakcyjności
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 16:12   #6
sarenza1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Przecież to tak nie działa - nie ma jednej, obiektywnej definicji atrakcyjności
No nie ma, ale a) jak mnie się ktoś nie podoba to raczej nawet nie kontynuuję rozmowy, o całowaniu nie wspominając, b) kilkakrotnie powiedział, że jestem ładna i mu się podobam, czy że tam przyciągam facetów.
Stary 2014-10-05, 16:16   #7
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
No nie ma, ale a) jak mnie się ktoś nie podoba to raczej nawet nie kontynuuję rozmowy, o całowaniu nie wspominając, b) kilkakrotnie powiedział, że jestem ładna i mu się podobam, czy że tam przyciągam facetów.
Może chciał być miły?
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-05, 16:20   #8
sarenza1
Przyczajenie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4840815 3]Może chciał być miły?[/QUOTE]
Haha, kocham ten wizażowy optymizm.

Tak, chciał być kulturalny, skoro już go trzymałam przywiązanego w tym klubie i nie mógł się ruszyć przez te 5 godzin, to samo na tym kolejnym spotkaniu, gdy celowałam w niego z gun'a, histerycznie pytając, czy mu się podobam DD

Edytowane przez sarenza1
Czas edycji: 2014-10-05 o 16:23
Stary 2014-10-05, 16:24   #9
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Haha, kocham ten wizażowi optymizm.

Tak, chciał być kulturalny, skoro już go trzymałam przywiązanego w tym klubie i nie mógł się ruszyć przez te 5 godzin, to samo na tym kolejnym spotkaniu, gdy celowałam w niego z gun'a, histerycznie pytając, czy mu się podobam DD
To może inaczej - jakby chciał to by napisał.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 16:25   #10
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Haha, kocham ten wizażowy optymizm.

Może byłas kobietą na jeden wieczór?
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 16:44   #11
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Może byłas kobietą na jeden wieczór?
Czytając jej poprzedni wątek tak właśnie to wygląda niestety.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-05, 16:44   #12
danny1107
Raczkowanie

Niewiem jak inni faceci ale mogę odpowiedzieć na swoim przykładzie i z tego co wiem z rozmów z kumplami, my raczej nie mamy takiego ciśnienia na odezwanie się jak dziewczyny. To że zaraz na drugi dzień po spotkaniu nie dzwonię nie znaczy że mi się dziewczyna nie podoba i że nie chcę się znów umówić. Ja się zwykle odzywam po 2-4 dniach, nie chcę się narzucać zaraz na drugi dzień rano po randce. Może Twój facet jest czymś zajęty, praca/studia, cokolwiek i jak będzie miał chwile na spotkanie to zadzwoni i zaproponuje. Raz tak miałem że akurat miałem trochę spraw na głowie i czekałem z wykonaniem telefonu aż będę mógł coś konkretnego zaproponować (bo ja nie lubię dzwonić na ploty co tam słychać itp, o tym to się na żywo gada lepiej) i dostałem smsa od dziewczyny z treścią że jej przykro że ją olałem i pewnie myślę że jest brzydka i dlatego nie dzwonię, a ja mina nr 5 "yyy ale o co chodzi"
danny1107 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 19:00   #13
sarenza1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez danny1107 Pokaż wiadomość
Niewiem jak inni faceci ale mogę odpowiedzieć na swoim przykładzie i z tego co wiem z rozmów z kumplami, my raczej nie mamy takiego ciśnienia na odezwanie się jak dziewczyny. To że zaraz na drugi dzień po spotkaniu nie dzwonię nie znaczy że mi się dziewczyna nie podoba i że nie chcę się znów umówić. Ja się zwykle odzywam po 2-4 dniach, nie chcę się narzucać zaraz na drugi dzień rano po randce. Może Twój facet jest czymś zajęty, praca/studia, cokolwiek i jak będzie miał chwile na spotkanie to zadzwoni i zaproponuje. Raz tak miałem że akurat miałem trochę spraw na głowie i czekałem z wykonaniem telefonu aż będę mógł coś konkretnego zaproponować (bo ja nie lubię dzwonić na ploty co tam słychać itp, o tym to się na żywo gada lepiej) i dostałem smsa od dziewczyny z treścią że jej przykro że ją olałem i pewnie myślę że jest brzydka i dlatego nie dzwonię, a ja mina nr 5 "yyy ale o co chodzi"
Hm, no to jak na razie +1 dla Ciebie, Danny)))
Stary 2014-10-06, 20:26   #14
Pako_
Rozeznanie

Odzywałem się dokładnie wtedy, kiedy obiecałem na spotkaniu (+/- 5 min.)
Pako_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości