|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie do facetów - po jakim czasie...
... najpóźniej odezwaliście się do dziewczyny po spotkaniu - i dlaczego akurat wtedy
![]() ![]() Wątek nawiązujący do mojego poprzedniego, ale do wielu innych utworzonych przez dziewczyny zastanawiające się, jak długo warto czekać i czy robić pierwszy krok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Hrodebert
|
Dot.: Pytanie do facetów - po jakim czasie...
Cytat:
Wróć ![]() Pierwszy krok warto zrobić ,bywało że jeszcze do domu nie doszedłem ,a miałem telefon czy bezpiecznie wróciłem ,to są miłe rzeczy ,które każdy dojrzały osobnik doceni . Edytowane przez ARAKSJEL Czas edycji: 2014-10-05 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bedzie chcial to sie odezwie, zajmij sie czyms innym niz rozbieranie tego na czesci pierwsze.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No, mój jeden były raz miał podobną sytuację, ale sam przyznał, że laska mu się od początku nie podobała, była dużo młodsza, zero wspólnych tematów itp. - i sam nie wie, po co się z nią umówił. Może ten też nie wie;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No nie ma, ale a) jak mnie się ktoś nie podoba to raczej nawet nie kontynuuję rozmowy, o całowaniu nie wspominając, b) kilkakrotnie powiedział, że jestem ładna i mu się podobam, czy że tam przyciągam facetów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4840815 3]Może chciał być miły?[/QUOTE]
Haha, kocham ten wizażowy optymizm. ![]() Tak, chciał być kulturalny, skoro już go trzymałam przywiązanego w tym klubie i nie mógł się ruszyć przez te 5 godzin, to samo na tym kolejnym spotkaniu, gdy celowałam w niego z gun'a, histerycznie pytając, czy mu się podobam ![]() Edytowane przez sarenza1 Czas edycji: 2014-10-05 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
To może inaczej - jakby chciał to by napisał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Czytając jej poprzedni wątek tak właśnie to wygląda niestety.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niewiem jak inni faceci ale mogę odpowiedzieć na swoim przykładzie i z tego co wiem z rozmów z kumplami, my raczej nie mamy takiego ciśnienia na odezwanie się jak dziewczyny. To że zaraz na drugi dzień po spotkaniu nie dzwonię nie znaczy że mi się dziewczyna nie podoba i że nie chcę się znów umówić. Ja się zwykle odzywam po 2-4 dniach, nie chcę się narzucać zaraz na drugi dzień rano po randce. Może Twój facet jest czymś zajęty, praca/studia, cokolwiek i jak będzie miał chwile na spotkanie to zadzwoni i zaproponuje. Raz tak miałem że akurat miałem trochę spraw na głowie i czekałem z wykonaniem telefonu aż będę mógł coś konkretnego zaproponować (bo ja nie lubię dzwonić na ploty co tam słychać itp, o tym to się na żywo gada lepiej) i dostałem smsa od dziewczyny z treścią że jej przykro że ją olałem i pewnie myślę że jest brzydka i dlatego nie dzwonię, a ja mina nr 5 "yyy ale o co chodzi"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Odzywałem się dokładnie wtedy, kiedy obiecałem na spotkaniu (+/- 5 min.)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.