|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Romans w pracy ? ... ....
Co sądziecie na ten temat? Może macie jakieś ciekawe historie z życia wzięte ?
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Romans w pracy ? ... ....
Ja jestem przeciwnikiem takich związków w pracy-przynajmniej to dotyczy mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zdarza się, że romansowanie w pracy największa radochę sprawia postronnym obserwatorom-współpracownikom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam za soba dwa romanse w pracy i.....ostatni troche malo przyjemne mial zakonczenie,po raz drugi juz sie nie zdecyduje.Jednak duzo zalezy od ludzi i wzajemnego podejscia.Poza tym dalo mi to nauczke,ze rozdzielam prace i przyjemnosci a nie zawsze da sie rozdzielic sfere uczuciowa od zawodowej,druga sprawa jest to ze romans z szefem nawet najpilniej strzezony staje sie tajemnica poliszynela i......wszystko traci blask
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No zgadzam się!! ostatnio z pracy mieliśmy wycieczkę w góry... ... oj działo sie działo.Najbardziej aktywne,w formie flirtowania były panie po 30-stce... cos mi sie wydaje,ze jeden romansik się nawiązał ...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ok może i można poromansować w pracy, jeśli oczywiście nie jest to, kosztem posiadanego już partnera, partnerki, no i oczywiście jeśli pamięta sie o swoich zadaniach w tej że pracy
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Napewno by sie milej chodzilo do pracy jakby szlo poromansowac
![]() Mimo wszystko pozostane przy tym ze spraw uczuciowych nie miesza sie z zawodowymi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
U mnie w pracy jest takie jedno CIACHO, (przyznam szczerze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
romans w pracy to moze byc ekscytujacego.... cos fajnego... spojrzenia ukradkiem, ukrywanie sie, skradanie buziakow itp. niesamowite emocje na poczatku. ale czy z czasem takze? chyba juz nie... bo gorzej jak cos sie psuje... wtedy to ktos musi zrezygnowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
moze byc ekstra czemu nie tylko co pozniej jak cos pojdzie nie takkk hmmmm mialam znajoma miala romans w pacy rozstali sie baaardzo cierpiala poniewaz zostawil ja dla innej kolezanki z pracy co gorsza musiala ich widywac kazdy dzien po 8 godzin i szepty plotki za plecami reszty wspolpracownikow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
lubie sobie obserwowac moich wrogow jak sobie romansuja
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a jak to wygląda u was właśnie na szkoleniach i pseudo-integracyjnych zjazdach?
byłam w zakopanem w hotelu i niestety trafiłam na jakieś szkolenie firmowe. to co działo się tam w nocy przechodzi ludzkie pojęcie! jeden wielki burdel! (sorry za dosadne określenie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
wiecie co? chyba wszędzie tak jest..np. u mnie w pracy jak jest organizowana jakaś impreza pracownicza..(z czego byłam na 2
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
no raczej nie..... bo ..... podejrzewam,że ma romans z 35-letnią mężatką
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
takie wyjazdy są obowiązkowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam romans w pracy z moim przełożonym. 8 lat temu doprowadziło to nas do ołtarza i jestem szczęśliwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
oooo to ciekawe.Czy nadal jest twoim szefem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Według polityki firmy po ślubie nie mógł już być moim przełożonym i przeszedł do innego działu. Otoczenie bardzo chciało nas połączyć. Jedna koleżanka zrobiła nawet imprezę, po której stalismy się parą. Z naszym związkiem w ogóle nie ukrywalismy sie, bo i po co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To fajnie i bardzo miłe i szczere ze strony współpracowników. Ja nigdy nie miałam takiego przypadku, ale za to moja siostra tak. Przyjęła się do pracy i od razu wpadli sobie w oko, ona i jej szef... na początku było fajnie, tak jak mówicie - skryte szepty, buziaki, spojrzenia... niestety otoczenie nie było tak miłe jak w Twoim przypadku. Stare baby i zazdrosne pseudo koleżaneczki doprowadziły do tego że zwolnili moją siostrę, podłożyły jej przysłowiową 'świnię'... zajmowała się logistyką między innymi przyjmowaniem towaru na magazyn i jego wydawaniem - podłożyły Towar po tym jak ona go już przeliczyła, wyszło z magazynu za dużo i szefostwo jej nie darowało. Doniosły na nią kobiety, postwaiły jej zarzut że nic nie robi, nie pracuje tylko romansuje z szefem... może i jej trochę pomagał (zrozumiałe), ale to co do niej należało było zrobione. Po prostu były zazdrosne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.