|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Badanie
Cześć Mam za kilka dni badanie usg dróg moczowych, i chciałbym was zapytać, czy wystarczy odsłonić tylko brzuch czy może trzeba będzie bardziej sie rozebrać, i czy trzeba będzie ściągać majtki? W necie nie ma nic na ten temat- ile trzeba się rozebrać, tylko niektóre prywatne przychodnie zalecają zabrać ręcznik mały, ale po co??
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Nikt z was nie wie jak to badanie wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Badanie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja odsłaniałam tylko brzuch, ewentualnie trzeba nieco zniżyć majtki jak się ma wysokie. Przy badaniu nerek trzeba się położyć trochę na boku.
Edytowane przez Hiver Czas edycji: 2014-09-27 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miałam. Spokojnie - nie musisz nic zdejmować. Po prostu odsłaniasz miejsce, gdzie znajduje się pęcherz moczowy.
#5 |
Raczkowanie
|
Nie trzeba zdejmować bielizny. Zaleca się wypicie dużej ilości płynu przed aby pęcherz był bardziej widoczny.
Mały ręcznik to może do obcierania żelu po badaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Byłem. Nie było tak strasznie, ale pani kazała odsłonić cały brzuch i obniżyć majtki tak żeby cały wzgórek łonowy był na wierzchu, gdy obniżyłem za mało powiedziała jeszcze trochę, i niestety kawałek początku penisa było widać. Jeszcze skomentowała pod nosem co ci dzisiaj ci młodzi robią z sobą, bo byłem w tym miejscu ogolony, a pani starej daty, troche wstydu się najadłam, ale nic nie bolało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.