|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kobiece oznaki zainteresowania
Siema. Jak leci? Mam nadzieję że wszystko ok
![]() 1. Gdy spotykacie jakiegoś faceta który wpadł wam w oko to dajecie mu jakieś nie werbalne oznaki zainteresowania? Jeśli tak to jakie? 2. Jak reagujecie jak np jakiś nie znajomy facet zaczepi was na ulicy/ zaprosi na kawę? 3. Gdy jakiś facet się wam podoba to czy same do niego zagadujecie? Dlaczego zadaję takie pytania? Ponieważ mam czasem takie sytuacje, że np. jakaś nie znajoma dziewczyna na mieście się do mnie uśmiecha czy też na mnie patrzy a ja jak taka fujara nawet nie potrafię do niej podejść i jej gdzieś zaprosić. Co ja poradzę że jestem taki nie śmiały i nie potrafię zagadać ;p Taki już jestem i tyle. Moim problem jest to iż jak dostaję jakieś oznaki zainteresowania to zamiast podejść i zagadać to przez głowę przewija mi się milion myśli, za dużo wszystko analizuję. Do tego strasznie boję się odrzucenia- np. że zagadam do jakiejś kobiety a ta mnie oleje. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiece oznaki zainteresowania
Cytat:
![]() 1. Jezeli poznam jakiegoś faceta np. na imprezie to zwykle tylko jestem bardzo miła i się uśmiecham. Jestem nieśmiała więc na więcej mnie nie stać ![]() 2. Zależy kto zagada, ale ogólnie nawet jak facet mi się nie spodoba to staram się być miła i w uprzejmy sposób dać mu do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. 3. Nie bo (tak jak już pisałam w punkcie 1) jestem nieśmiała. Dojrzała, normalna dziewczyna Ciebie nie oleje więc warto próbować. Zresztą jeżeli chcesz poznawać dziewczyny to niekoniecznie musisz do nich zagadywać na ulicy, możesz chodzić na imprezy, koncerty itp.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o dziewczyny w klubach- spotkałem się z bardzo negatywnymi opiniami na ich temat, jednak absolutnie się z tym nie zgadzam! ![]() Edytowane przez Elliot91 Czas edycji: 2014-09-30 o 21:46 Powód: Zapomniałem coś dopisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Werbalne i niewerbalne
![]() ![]() Jeżeli znam go dłużej, to robię to samo, tylko bardziej intensywnie ![]() 2. Obcy facet zaczepi mnie na ulicy? Jak faktycznie w moim typie, to będzie mi miło, ale bałabym się, że jakiś wariat. Jeżeli zaproponowałby mi tę kawę np. po wspólnej jeździe autobusem (rozmowa w trakcie), to bym się zgodziła, ale jakby mijał mnie na chodniku i nagle wypalił z zaproszeniem, to miałabym obawy. 3. Tak, ja zazwyczaj przejmuję inicjatywę, bo nie lubię być zależna od mężczyzn- pod wszelkimi względami, także rozpoczęciem znajomości.
![]() |
![]() |
#5 |
uparta chmura
|
1. Jak ktoś mi wpadnie w oko(raz na milion lat) to jestem miła
![]() ![]() 2. Jakby jakiś facet zaczepił mnie na mieście, to wziełabym go za desperata lub żartownisia jakiegoś. 3.Na początku raczej nie, ale nie przez banały typu to facet ma pierwszy itp tylko naprawde jestem nieśmiała(gdy mnie ktoś onieśmiela)
"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" Abraham Lincoln Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2014-09-30 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Tak
2. Zastanawiam się co chce mi sprzedać ![]() 3. Nie :-P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.