![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowa pielęgnacja. Surrender. Dokładki. Szybkowątek. Październik.
NIEAKTUALNE
Szukam: * Cacharel Noa (w zamian np. Jil Sander JIL, TM Angel, V&R Flowerbomb) * dezodoranty w sprayu * odżywka do paznokci w formie lakieru (najchętniej złota Sally Hansen) * bibułki matujące * scruby/peelingi - twarz, ciało * talk perfumowany do ciała * spray do opalania (najchętniej Ambre Solaire) * podkład: Unifiance, Toleriane Teint, Dermablend (02, 04) * puder matujący: Kryolan, Dermablend * płatki kosmetyczne, pasta do zębów, nici dentystyczne, pumeks, myjka (wszystko nowe) * odzież lniana, lekkie klapki plażowe * Espresso * książka z serii Podróże marzeń: Kenia Wymiana: Bardzo chętnie wymienię się osobiście (Wawa, okolice) i bardzo proszę o taką informację już na wstępie. Jeśli wysyłka - to tylko o większej wartości. Za rzeczy z mojej wish będę szukać poza wątkiem. Do wymiany NOWE: szampony, odżywki, balsamy, żele pod prysznic, toniki, mleczka, płyn do demakijażu Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2015-03-13 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja. Surrender. Dokładki. Szybkowątek. Październik.
Kosmetyki ze zdjęć 1-4 i 6-7 są nowe
Zdj.1 Szampon aloesowy, 400ml Szampon 5 ziół, 400ml Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek arganowy i kamelia Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek z avocado i masło shea Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek kokosowy i masło orzechowe Szampon z rumiankiem 400ml + odżywka 200ml Szampon 250ml aloe vera i karite Zdj.2 Żel do mycia twarzy Czysta Skóra, 200ml Tonik Czysta Skóra, 200ml Żel do mycia twarzy z wyciagiem z owoców, 200ml Żel do mycia twarzy do cery normalnej, 200ml Tonik wyciąg z winogron, 200ml Żel do mycia twarzy na niedoskonałości, 200ml Tonik na niedoskonałości, 200ml Tonik niebieski, 200ml Zdj. 3 Płyn micelarny, 400ml Płyn do demakijażu oczu, 125ml Mleczko do demakijażu z ekstraktem z winogron, 200ml Mleczko do demakijażu, cera sucha i wrażliwa, 200ml Zdj. 4 Szampon + odżywka olejek kokosowy i masło kakowe, 400ml Szampon 250ml i odżywka 200ml nawilżające (hydratant) Mleczko-krem do ciała Urea Skóra atopowa, 250ml (na zdj. 400ml) Mleczko do ciała z olejkami: arganowy, makadamia, migdałowy i różany, skóra sucha, 200ml Mixa żel-krem pod prysznic Zdj. 5 Surrender for her, 50ml, brak kilku psików Avon lakier vernis top coat, czyli lakier matowym, dopiero kupiony, użyty raz Zdj. 6 Odżywka migdał i kwiat lotosu, 200ml Odżywka wanilia i papaya, włosy długie, 200ml Szampon 250ml i odżywka 200ml: olejek arganowy i żurawina, włosy farbowane Cadum żelokrem pod prysznic, 400ml Mleczko do ciała mango, szybkie wchłanianie, 400ml Mleczko do ciała kakao, szybkie wchłanianie, 400ml Mleczko do ciała klasyk, olejek z klonu, 400ml Zdj. 7 Dezodorant w kulce lub sztyfcie, nowy c.d.n. dokładki Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2014-10-12 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za surrender?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za któreś z tych rzeczy:
Płyn micelarny, 400ml Mixa żel-krem pod prysznic czerwony balsam Garniera i szampon z ost zdjęcia (ten czerwony) ?
BĘDĘ SZCZĘŚLIWA !!!!!!!!! WĄTEK UBRANIOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111 WĄTEK KOSMETYCZNY[/B] https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621 Edytowane przez xXMalinowaLadyXx Czas edycji: 2014-10-04 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
Szampon 5 ziół, 400ml Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek kokosowy i masło orzechowe Szampon 250ml aloe vera i karite Płyn micelarny, 400ml Mleczko do demakijażu z ekstraktem z winogron, 200ml Mleczko do demakijażu, cera sucha i wrażliwa, 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek z avocado i masło shea Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek kokosowy i masło orzechowe Szampon 250ml i odżywka 200ml nawilżające (hydratant)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
masz bardzo dużo fajnych rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za coś z tego?
Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek arganowy i kamelia Szampon 250ml aloe vera i karite Szampon 250ml i odżywka 200ml nawilżające (hydratant) Mleczko-krem do ciała Urea Skóra atopowa, 400ml Mleczko do ciała z olejkami: arganowy, makadamia, migdałowy i różany, skóra sucha, 200ml Mixa żel-krem pod prysznic Mleczko do ciała mango, szybkie wchłanianie, 400ml
![]() |
#9 |
:)
|
coś u mnie? podoba mi się kilka kosmetyków i surrender.
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2014-10-04 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() odpisałam w Twoim wątku |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie za powyższe? wszystko/część? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
interesują mnie odżywki
![]() odżywka 400ml: olejek arganowy i kamelia odżywka 400ml: olejek z avocado i masło shea odżywka 400ml: olejek kokosowy i masło orzechowe i duży micel jestem z pruszkowa/piastowa, więc w razie czego możliwa wymiana osobista
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
w wątku mam płatki kosmetyczne, a poza watkiem dezodorant w sprayu
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za cokolwiek z tych rzeczy: (poza wątkiem mam jeszcze jedynie maźnięty palcem peeling do ciała Perfecta Jagodowa Muffinka)
odżywka 400ml: olejek arganowy i kamelia Szampon 250ml aloe vera i karite Szampon + odżywka olejek kokosowy i masło kakowe, 400ml Szampon 250ml i odżywka 200ml nawilżające (hydratant) Odżywka migdał i kwiat lotosu, 200ml Odżywka wanilia i papaya, włosy długie, 200ml
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, muszę to przemyśleć, bo perfumy planowałam wymienić na inny zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Nawet nie wiem za co miałabym szukać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej,
chętnie pozbędę się tych rzeczy ![]() co byś za nie oddała? ![]() niestety wymiana osobista nie wchodzi w grę bo jestem z białegostoku, chyba, że się wybierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Odpiszesz mi?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka balsamów, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Wszystko to mogę oddać i jeszcze coś dołożyć jeśli tylko będziesz chciała tylko nie wiem jak wyceniasz te odżywki i szampony i do ilu bym się musiała ograniczyć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
odpisałam w #10
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2014-10-05 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie te rzeczy:
Cadum żelokrem pod prysznic, 400ml Mleczko do ciała mango, szybkie wchłanianie, 400ml Mleczko do ciała kakao, szybkie wchłanianie, 400ml Mleczko do ciała klasyk, olejek z klonu, 400ml Mogłabym za nie oddać to co u mnie wypatrzyłaś, czyli zegarek, naszyjnik i obie pasty. Pod warunkiem, że kosmetyki nie były napowietrzone i mają jeszcze długą datę ważności. ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
zerknij jeszcze proszę czy byś czegoś nie znalazła za którykolwiek z żeli do mycia twarzy- tego nigdy dość
![]() gdzie byś się mogła spotkać na wymiankę?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek z avocado i masło shea Szampon 400ml + odżywka 400ml: olejek kokosowy i masło orzechowe Szampon 250ml aloe vera i karite Mleczko do demakijażu z ekstraktem z winogron, 200ml Mleczko do demakijażu, cera sucha i wrażliwa, 200ml Mleczko do ciała kakao, szybkie wchłanianie, 400ml Mleczko do ciała klasyk, olejek z klonu, 400ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
za szampony, prosze odpisuj u mnie
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Więc jak odpowiada Ci taka zamiana to zapraszam na PW.
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję, ale niestety nic nie wypatrzyłam za perfumy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.