|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cga800
Witajcie,
własnie jestem w trakcie kuracji tabletkami o nazwie CGA800. Mimo rożnych skrajnych opinii na temat tego specyfiku, postanawiałam zaryzykować i poddać się dwumiesięcznej kuracji tym wynalazkiem. Wcześniej próbowałam więcej się ruszać i mniej jeść ale jakoś nie dawało to zadowalających efektów, a wiadomo że jak nie ma widocznych efektów to motywacja szybko spada. Chcę schudnąć, tym razem oprócz ograniczenia ilości jedzenia i zwiększonej ilości ruchu, postanowiłam że wspomogę się do tego jeszcze jakimś suplementem. Tabletki poleciła mi koleżanka która się zna trochę bardziej, sprawdzała je i mówiła że ich skład jest bardzo dobry. Ufam jej więc je zamówiłam. Minęły już trzy tygodnie. Nie jadam po 19 i staram się ruszać (dwa razy w tygodniu delikatnie ćwiczę z koleżanką wieczorami w parku). Ku mojemu zdziwieniu i jednoczesnym zadowoleniu, w drugim tygodniu zaczęłam nie tylko chudnąć. Oprócz spadku wagi znacznie poprawiło się moje samopoczucie. Nie wiem czy jest to spowodowane tym że zaczynam chudnąć, czy może tą całą reklamowaną detoksykacją organizmu. Lepiej się wysypiam i wydaję mi się że nawet mój pot jest jakiś inny. Jestem bardzo zadowolona i dziwią mnie niektóre wpisy na różnych forach. Nie wiem może ludzie myślą że wystarczy brać tylko te tabletki i się wszystko za nich samo zrzuci ? ![]() Zapraszam gorąco do rozmowy. Kasia Wij |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.