|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
ciekawe, aktywne forum książkowe
Witajcie.
Po skonczeniu liceum, kiedy juz nie musze czytac (w wiekszosci) nudnych lektur, zaczelam czytac sama dla siebie rózne ksiazki. Bardzo lubie czytac opinie roznych uzytkownikow, domysly, komentarze itd. po przeczytaniu ksiazki, w zwiazku z czym szukam jakiegos ciekawego i aktywnego forum książkowego na poziomie. Znacie takie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciekawe, aktywne forum książkowe
Obecnie chyba największą w miarę "żywą" książkową społeczność można znaleźć na Lubimyczytac.pl
Ja sama też rozglądam się za sensownym forum, poświęconym konkretnie fantastyce, ale jest biednie. Straszne rozdrobnienie stron, a aktywność toczy się tylko na wątkach związanych z Sapkowskim lub Grą o Tron :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Biała Dama
|
Kiedyś się udzielałam na forumksiazki, ale od paru już lat tam się niewiele dzieje
Teraz siedzę na webooku, to właściwie cały portal książkowy tam są i grupy dyskusyjne i dyskusje pod książkami, atmosfera miła, warto się rozejrzeć. Swój profil mam w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubię lubimyczytac.pl
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
NABÓR NOWYCH RECENZENTÓW DO SZTUKATER.PL!
Zapraszamy i zachęcamy wszystkich miłośników literatury do zgłoszenia swojej osoby na stanowisko recenzenta w redakcji Sztuakter. Pl! Jeśli kochasz książki i lubisz podzielić się z innymi swoimi przemyśleniami po ich lekturze, to czekamy właśnie na Ciebie! W zamian oferujemy nowości wydawnicze rozmaitych gatunków, za które nic nie płacisz i stają się One Twoją własnością! Ty czytasz, piszesz recenzję składającą się z min. 500 słów, przesyłasz ją do Nas w terminie 4 tygodni i cieszysz niesamowitymi przeżyciami literackimi Każdy kto kocha książki, umie i lubi o nich opowiadać, może zgłosić swoją kandydaturę poprzez przesłanie kilku słów o sobie, swoich pasjach literackich i linku do blogu z recenzjami (mile widziany) w wiadomości zatytułowanej „Nabór recenzentów”, na poniższy adres mailowy: info@sztukater.pl Zapraszamy i czekamy na przyszłych recenzentów! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.