|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Smutno mi
Hej dziewczyny, jest mi smutno i zastanawiam się na ile ja jestem skrajnie niedojrzała, a na ile sytuacja faktycznie wygląda niekorzystnie.
I jak wiadomo... chodzi o faceta . Jesteśmy już ze sobą ponad rok. Za kilka dni mam obronę pracy licencjackiej, chciałam się z nim spotkać po i napić wina, żeby pozbyć się tego całego stresu, niestety rozchorował się i powiedział, że nie da rady. Zrobiło mi się przykro, ale starałam się zrozumieć. Jednak ta choroba to po prostu przeziębienie i nie przeszkadzało mu dzisiaj cały dzień w załatwianiu spraw na mieście i ogólnie nie leży w łóżku tylko normalnie funkcjonuje. Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to , że jest on dla mnie najbliższą osobą i chciałam to z nim świętować. Z rodzicami się kompletnie nie dogaduję, pewnie nawet nie zwrócą uwagi, albo usłyszę co tak późno :/ I nie wiem, czy mam prawo być zła, czy powinnam jak dojrzała osoba uznać, że jest chory i to po prostu zaakceptować ? co zrobiłybyście na moim miejscu ? Edytowane przez fatgirl91 Czas edycji: 2014-10-09 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Smutno mi
Cytat:
![]() A tak poza tym, to skup się na nauce do obrony, zamiast wyszukiwać problemów i siedzieć na wizażu :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale nie rozumiem.
Jestes przed obrona, tak? On jest chory, tak? Po obronie (dajmy na to za 5 dni) chcesz sie z nim spotkac, tak? I on juz teraz wie, ze nadal bedzie sie za x dni zle czul i odmowil, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale co to znaczy
"załatwianie spraw na mieście" ja np rozumiem przez to coś ważniejszego więc skoro nie jest obłożnie chory to czemu miałby z czymś takim zwlekać??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Facet jest chory i był na mieście? Gdy jestem chora i muszę coś zalatwić- idę. Ale to co innego. Nawet z najbliższą osobą nie poszłabym na winko, choćby dlatego, by tej osoby nie zarazić a sobie nie pogorszyć.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mi by pewnie było też przykro
![]() Ja miałam dzisiaj obronę i mój tż miał ciężkie ostatnie dni ze mną ![]() On nie chce do Ciebie przyjechać to może Ty jedz do niego? a jak nie to zapytaj o co chodzi ![]() Powodzenia na obronie! nie stresuj się, bo wszystkie teksty 'to tylko formalność' czy 'wszyscy zdają' okazały się prawdziwe, więc nie ma co się nakręcać ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Według mnie są dwa rozwiązania.
1. Albo faktycznie nie może 2. Nie zależy mu na Tobie Na pewno jedno z tych dwóch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet pewnie się martwił, że Cię zarazi na kilka dni przed obroną i będziesz tego dnia chora i osłabiona, a Ty myślisz, że Cię olewa ![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2014-10-09 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja też często załatwiam różne ważne sprawy (urząd, uczelnia) jak jestem chora i jestem na zwolnieniu. Wiem, że powinnam leżeć, ale skoro trzymam się na nogach...
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
autorka chce sie spotkac po obronie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.