|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
W jakim odcieniu byłoby mi najlepiej?
Cześć dziewczyny. Od roku farbuję włosy. Jestem posiadaczką naturalnych kręconych włosów, które już trzy razy farbowałam w odcieniach rudości z różnym skutkiem ( mój naturalny kolor to nijaki brąz
![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia są dziwne i słabo widać na nich normalny odcień, ale nie mam w ogóle zdjęć swoich włosów ![]() 1,2,3 - moje włosy normalnie lub w słońcu. Tu trochę słabo widać ale dla mnie po ostatnim farbowaniu to taki złoty brąz/ rudy brąz 4- zdj krótko po farbowaniu, wtedy rudy był bardziej widoczny Edytowane przez metalhead280 Czas edycji: 2014-09-18 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: W jakim odcieniu byłoby mi najlepiej?
Moim zdaniem masz za jasną cerę do intensywnej czerwieni, myślałaś o złocistym blondzie albo ciemnym blondzie?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam jasną cerę, ale gdybym rozjaśniła moje brązowe włosy do blondu to nie wiem czy loczki by to przeżyły.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przy jasnej cerze czerwień właśnie ma szansę dobrze wyjść, bo ładnie wtedy kontrastuje z cerą. Co do Syossa duże prawdopodobieństwo, że farba będzie ciemna, tudzież 'włosożerna' gdyż tu i ówdzie widać komentarze o jej niszczycielskim wpływie.
swoją droga jeżeli chcesz ładny rudo-brązowo-czerwony odcień to może sięgnij po hennę. Z elda jest odcień 'wiśnia', który w zasadzie może ci pasować. A jak poważniej myślisz o czerwieni to wejdź tutaj, w zasadzie znajdziesz każdy odcień, choć większość to czyste jasne czerwienie - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=638388 ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Podejrzyj też farby używane przez tę dziewczynę opisane na końcu MWH - http://www.anwen.pl/2014/08/moja-wos...-paradise.html Prowadzi ona też bloga, tam możesz się inspirować.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Jeśli te loki (foto nr. 1 i 4) to twoje naturalne to naprawdę robisz sobie krzywdę znęcając się nad tymi włosami. Naturalne najlepsze. Po wyprostowaniu twoje włosy wydają się bardzo zniszczone. Kolor też naturalny jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Albo kręcone, albo całkiem proste. Zdjęcia 2, i 3 przypominają mi wygląd kobiety z lat 80
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Wiem, ostatnie zdjęcia są tragiczne. Wtedy po raz pierwszy od dłuuugiego czasu zgodziłam się na prostowanie i nie byłam zadowolona bo w prostych czuje się jak stara ciotka z Ameryki
![]() Właściwie tylko 1 zdjęcie jest dobre bo na nim najlepiej widać jak wyglądają moje włosy . Zamykam wątek bo pofarbowałam garnierem intensywna czerwień i wyszedł piękny odcień burgundowy czy coś takiego. Bardzo mi pasował, teraz sprał się do ciemnego rudego i póki co odpowiada mi taki kolor na głowie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.