|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
szukam koleżanki
Hej . Jak napisałam w tytule szukam koleżanki/ znajomej . Do wspólnych ploteczek, rozmów, popisania, jakiejś kawki. Przeprowadziłam sie sama do Katowic i nie znam tu absolutnie nikogo . Myślę , że dobrze byłoby poznać kogoś nowego kto również ma ochotę poznać kogoś. Proszę nie pisać głupich komentarzy , a jeżeli jest tu ktoś taki to proszę o odpowiedź.
Co o tym myślicie czy szukanie znajomej przez internet jest dobrym pomysłem ?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: szukam koleżanki
Cytat:
Bo z tego anonsu nie wiadomo czy jesteś studentką czy emerytką, która się przeprowadziła. A to ważne. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Racja racja ; D
A więc mam lat 20 , w sumie to nie mam jakiś konkretnych zainteresowań , uczę się zaocznie , interesuje się jedynie pielęgnacją włosów, cery itd . Ale to chyba nie ma jakiegoś duzego znaczenia . Chodzi mi głównie o to , aby mieć z kim porozmawiać, spotkać sie , wyjsć gdzies na spacer
|
|
|
|
|
#4 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli tu nikt się nie zgłosi to może zapisz się na jakieś zajęcia , tańce, wolontariat. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
No niestety w pracy nie , a do szkoly jezdze tam gdzie mieszkałam ,poniewaz nie oplacało mi sie przenosic kiedy zostało mi do końca tylko kilka miesięcy ;(
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.