![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Tż i klub go-go
Tak jak w tytule, problem dotyczy mojego TŻ. Ostatnio oglądaliśmy razem film, gdzie pojawiła się scena w klubie go-go. Przedstawiony tam klub był elegancki a dziewczyny tylko tańczyły przy rurkach. Tż coś przebąknął wtedy, że w sumie chciałby iść do takiego klubu zobaczyć jak tam jest...
Mówiąc szczerze trochę oniemiałam, ale na spokojnie spytałam, co jest fajnego w tym, że jakaś obca baba, będzie koło niego kręcić dupą i machać cyckami. Tż stwierdził, że chce iśc tam tylko z ciekawości, żeby zobaczyć jak tańczą. Ja stwierdziłam, że nie ma takiej opcji, żeby on tam poszedł. Powiedziałam mu również, że no.. nie zawsze w takich klubach jest tak elegancko jak na filmach (wiadomo co w niektórych się dzieje), że w niektórych dopuszczalne jest macanie tancerek, niektóre też siadają na facetach i ruszają się 'symulując stosunek'. Tż stwierdził, że nie o coś takiego mu chodzi, że on chce zobaczyć jak tańczą i tyle, ale jak nie to nie, on nie pójdzie. Mówił także, że to nie jest kwestia rutyny, jakiegoś znudzenia nami, naszym seksem, on jest po prostu ciekawy... No i moje pytanie do Was, czy ja przesadzam? Czy powinnam mu pozwolić ? Wiem, że skoro powiedziałam mojemu TŻ, że będzie mi zwyczajnie przykro i nie chce żeby tego robił, to tego nie zrobi. Dziwnie mi jednak z tą myślą a nawet strasznie przykro, że on wgl chce tam iśc... Mam sporo kompleksów i po prostu świadmość, że patrzy się na wijące się przed nim Panie, które wiadomo, są zadbane, urodziwe, zgrabne itp jest dla mnie bardzo przykra... Powiedzcie co o tym myślicie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Tż i klub go-go
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
a nie chcesz iść z nim?
a co do urodziwych pań.. co stoi na przeszkodzie żebyś ty też była zgrabna i zadbana? wg mnie przesadzasz, ale to tylko moje zdanie. ja bym chętnie poszła z tż do takiego klubu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zielona Driada
|
Robisz z igły widły. To, że chciałby zobaczyć taki taniec, to przecież żadna katastrofa, poza tym szczerze Ci o tym powiedział. Na dodatek uszanował Twoje zdanie i nie pójdzie.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedzi, może macie racje.
![]() Faktycznie wpadam w histerie, generalnie trochę jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o mojego TŻ. Co do tych kompleksów, to nie uważam się za osobę niezadbaną, ale jednak są jakieś wady, które mi osobiście przeszkadzają, a niektórych się niestety nie da zniwelować, bo pod nóż nie będe szła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
jak pod nóż nie będziesz szła to nie marudź.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mnie to w sumie tez troche dziwi, bo nie sadze, zeby on tam chcial pojsc, by ocenic ich umiejetnosci taneczne.
Ktos mi odpowie, jak na faceta dziala taniec na rurze? Bo mi odpowiedz wydaje sie oczywista, ale moze sie myle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Bywałaś w takich klubach, ze wiesz co się tam dzieje? Ne rozumiem za bardzo twojego dylematu i powowdu przykrości. Dobrze, że zdajesz sobie sprawę, że głónie przyczyniają się do tego kompleksy. Facet z toba o tej wetii rozmawia, anie oznajmia ci fakt, że idzie.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A to trzeba koniecznie iść do klubu go-go, żeby mieć zdanie na ten temat?
Wiadomo, że służą one zaspokajaniu pewnego rodzaju męskich potrzeb i nie są to potrzeby doznań artystycznych. Ok, facet nie zrobił nic złego. Tylko szkoda, że ma takie marzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Powinnaś pójść tam razem z nim.
Wybrać dobry klub (Nie sieciówkę) z pięknymi dziewczynami, dobrze tańczącymi, z dobrą choreografią, dobrą stylizacją i zobaczyć jak to jest naprawdę. Wady urody to siedzą głównie w głowie, popracuj nad makijażem i stylizacją a z tych wad zrobisz zalety. Albo zamknij faceta w domu, bez telewizora, żeby przypadkiem nie spotkał ładniejszej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Buc
|
jasne, od razu należałoby go wykastrować, że pomyślał o tym i ba powiedział o tym swojej partnerce.
![]() |
#15 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Nie wiem. Mnie takie przybytki interesują zupełnie z innej perspektywy. I jakoś demonizowanie pragnienia partnera autorki wydaje mi się przesadne.
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Kiedyś zaproponowałam mojemu pójście do takiego klubu, bo podoba mi się ten taniec, ale powiedział, że nie ma zamiaru iść i wolałby zobaczyć jak ja tańczę. Także to nie jest reguła, nie każdy jest zainteresowany. Ale ja jestem bi, mi się podobają inne kobiety, lubię na nie patrzeć. W sumie u Twojego tak to wygląda - jakby też chciał sobie je pooglądać na żywo, może pomacać. Gdyby chodziło o czystą ocenę tańca to na internecie jest od groma filmików, ewentualnie zawsze można poszukać czegoś lepszego - profesjonalnego, na pewno nie powinien to być klub go-go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie popadajmy też w skrajności w skrajność. Nie jestem chyba tak zdesperowana i histeryczna, żeby mówić o kastracji czy zamykaniu na klucz w domu
![]() ale bez przesady też, nie dam mu medalu za to, że mi o tym powiedział, bo całkowita szczerość jest dla nas podstawą i on wymaga tego ode mnie a ja od niego. Bardziej chodzi mi o pobudki, które nim kierują. Będę mocno rozważała opcję pójścia tam z Tż, wtedy w sumie i wilk syty i owca cała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Zapisz się na pole dance
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i ta jego szczerość też nie jest jakaś powalająca na kolana. Chce tam iść tylko po to, żeby zobaczyć jak tańczą? To chyba pomylił klub go-go z baletem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie bronię klubów go-go, służą w wiadomym celu, ale nie przesadzajmy też w drugą stronę, że facet autorki koniecznie chce tam iść, bo marzy mu się napompować penisa patrząc na wijące się babki.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-10-11 o 20:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Dwie sprawy: taniec gogo to nie pole dance. Gdzie w Polsce zobaczyć pole dace (prócz zawodów to nie wiem niestety). Jedyne co znam to w Stanach. I żałuję, ze jest taaak daleko. http://girlnextdoorshow.com/ Analogia zplażą mi się podoba, i sie z nią zupełnie zgadzam.
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i nie znam innego popularnego miejsca z polo dance. Może dlatego, że mało kogo interesuje sam taniec? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Służą. Co nie znaczy, że nie ma ludzi, którzy nie chodzą tam się podniecać. O, robiłaś sondę uliczną? Czy może wiesz co kogo interesuje w całej Polsce?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
W samym pole dance są podziały, gdzie niektórzy trenują głównie jako dyscyplinę sportową i mało w tym elementów erotycznych. Dwie opcje poe dance https://www.youtube.com/watch?v=OV-Hc49Z9yA https://www.youtube.com/watch?v=aIUTe6irq_k https://www.youtube.com/watch?v=KSwzm8hqvYw
nauczycielu, zajrzyj ![]() Edytowane przez ajah Czas edycji: 2014-10-11 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
I na litość dlaczego to ma być tylko dla chłopaków? ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogą być i dla dziewczyn, skoro jest popyt powinna pojawić się i podaż. Nie rozmywajmy tematu. Wiem, że taniec na rurze może być doprowadzony do perfekcji, może być wręcz sztuką. Ale nie stanowiłoby to dla mnie pocieszenia, gdby mój facet chciał go podziwiać akurat w klubie go-go. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.