|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przeniesienia na Uniwersytet Wrocławski
Hej!
Mam pytanie, czy któraś z Was przenosiła się z innej uczelni na Uniwersytet Wrocławski? Ja studiuję obecnie na wydziale zamiejscowym KUL'u na kierunku prawo. A jak już pisałam chciałabym zakończyć ten II rok na KUL'u i przenieść się na trzeci rok do Wrocławia. Czy liczy się średnia tylko z egzaminów czy z całego roku, czy może też jeśli jestem już na 2 roku to średnia z całego toku studiów albo może ze wszystkich egzaminów? Wiem, że są regulaminy, ale nie zawsze wszystko toczy się według nich. Dlatego pyta, czy może któraś z Was miała takie przygody ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przeniesienia na Uniwersytet Wrocławski
Napisz lub zadzwoń do dziekanatu i tam ci powiedzą co i jak należy zrobić aby było tak jak oni chcą.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przeniesienia na Uniwersytet Wrocławski
czesc,
temat jak widze ma juz kilka miesiecy, ale zainteresowalam sie podobna rzecza - przeniesieniem do Wroclawia, tylko ze ja z Uniwersytetu Slaskiego - i mam do Ciebie pytanie, jak sie to wszystko potoczylo? zalatwilas, przenioslas sie bez problemu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.