|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Korekta podbródka
.
Edytowane przez szklana_mgla Czas edycji: 2015-03-01 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Korekta podbródka
Hej. Mam podobny problem i powiem Ci czego na dzień dzisiejszy się dowiedziałam w tym temacie. Musisz się dowiedzieć przede wszystkim co jest przyczyną Twojego drugiego podbródka. Ja mam go dziedzicznie po ojcu i w moim przypadku jest to niestety nadmiar skóry pod brodą, a nie tłuszcz (jestem osobą szczupłą). Powiedział mi to chirurg plastyk który mnie obejrzał i żadna liposukcja czy lipoliza u mnie nie zadziała. Co do usuwania chirurgicznego- nie wiem czy jakiś chirurg się podejmie takiej ingerencji u młodej osoby. Ja mam 24 lata i mi lekarz powiedział, że to byłoby pokiereszowanie ciała, że takie rzeczy robi się u kobiet starszych, czyli naciąganie skóry która już zwiotczała. Jeśli Twoim problemem jest tkanka tłuszczowa to na Twoim miejscu próbowałabym lipolizy. Podobno dr Ambroziak daje tak duże dawki specyfiku że jest to zabieg skuteczny i spala tłuszcz w tym miejscu. Mam nadzieję, że choć trochę Ci rozjaśniłam sprawę. Sama szukam jakiś metod na pozbycie się tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Korekta podbródka
.
Edytowane przez szklana_mgla Czas edycji: 2015-03-01 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.