|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Gdzie Ci Meżczyźni ?
czesc dziewczyny.
tak mnie dzisiaj wzielo na chwile refleksji. gdzie można poznac fajny mężczyzn ? pracuje glownie w damskim towarzystwie i za bardzo nie mogę sobie pozwolić na latanie na imprezy co 2 dzień. jakiś czas temu zdecydowałam się na probe poznania kogos przez internet. zainstalowałam się i na badoo i na zaadoptujfaceta. i powiem wam ze trace nadzieje na spotkanie gdziekolwiek kogos normalnego. nie jestem typem który leci od razu o 2 dniach rozmowy się z kims spotkać na zywo tylko po jakims czasie jak mnie czyms zainteresuje. ale glownie to porazka albo niedojrzali albo chamy albo to nie to. a wczoraj po 2 miesiącach rozmow (naprawdę się dogadywaliśmy) przyznal mi się ze ma dziewczyne i te zdjęcia to nie jego zdjęcia. zalozyl konto dla zabawy i nie myslal ze spotka tu idelana dziewczyne (klamca !) i nie miał odwagi się przyznać bo bym z nim nie chciała rozmawiać. powoli trace nadzieje na znalezienie kogos (6lat porażek) w kolo tylko klamcy, zdrady, i idioci ;/ czy sa jeszcze gdzies prawdziwi mezczyzni ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gdzie Ci Meżczyźni ?
Spróbuj na jakimś innym portalu, poważniejszym. Ja poznałam tż w szkole, wcześniejszych na osiedlu ale jeden byk przez internet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Biała Dama
|
A jacyś znajomi znajomych? Od razu byś miała wstępną opinię o facecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie no na imprezach to raczej rzadko ale zdaza się. 88 to mój rocznik a miasto Kraków. Pracuje po 12h ale nie codziennie. Chodzę na siłownię i inne zajecia. Ale mam pecha. Non stop jakiś dupek mi się trafia :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
es88 zapraszam do wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756188&page=46 Może jakaś rada się znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To działa w dwie strony, bo często kobiety też nie dają swoich zdjęć, albo dają mocno wyretuszowane. Można odbić piłeczkę i zapytać ,,gdzie są kobiety?". Często mam wrażenie że same nie wiecie czego chcecie. Z jednej strony niby facet ma być czuły, troskliwy, etc, a w rzeczywistości jak jest dupkiem i was olewa to szalejecie za nim. FUCK LOGIC! Może pisze bardzo ogólnikowo (o ogóle kobiet) ale jak na swoje 25 lat sporo kobiet już widziałem i poznałem i zrzucanie winy tylko na facetów jest dość jednostronne. Oczywiście nie mam nic do Ciebie, bo Ciebie osobiście nie znam. Życzę Ci szczęścia w poszukiwaniu wymarzonego faceta, bo ja osobiście też zaczynam wątpić czy są kobiety które wiedzą czego chcą.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.