|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
La Perla J'aime La Nuit - flakon
Witam Drogie Wizażanki
![]() Chcialam zapytac czy posiada może ktoras z Was w kolekcji flakonik La Perla J'aime La Nuit (ew. któryś z rodzinki J'aime lub J`Aime Les Fleurs). Zakupiłam na all od prywatnej osoby i niestety jestem niemalże przekonana ze to podróba. ![]() Chciałabym porównać ze 100% oryginałem, dlatego proszę o zdjęcia jeśli ktoś takie perfumy posiada Szczególnie dno, góra i korek. ![]() Perfumy określane jako oryginalne i nowe. W rzeczywistości korek luźno chodzi, wiem, że może mieć do tego skłonności, ale chyba nie od nowości tylko w efekcie użytkowania? Mało tego wylewają się gdzieś spod atomizera, nie psiknęłam jeszcze (i chyba tego nie zrobię, wymiotuję na samą myśl o tej podróbie) a po odstawieniu na biurko wyciekła alkoholowa ciecz. To z pewnością nie jest zapach, który miałam okazję poznać. On nawet nie próbuje go naśladować.. Jestem wściekła. Dotąd nie nacięłam się jeszcze na allegro kupując w zaufanych perfumeriach jak i prywatnych użytkowników, a tu.. Do obleganych perfum szczególnie nie należą co też uśpiło moją czujność. Może któraś poratuje zdjęciem i sprawa się do końca wyjaśni, ale przeczucia mam jakie mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: La Perla J'aime La Nuit - flakon
Zrób zdjęcia Ty i wstaw do wątku "oryginał czy podróbka"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jak złapię aparat, to cyknę fotki. Aktualnie nie mam przy sobie. Jedynie moge podac co bylo na dnie wygrawerowane, do weryfikacji: 07171207, Italy, Morris Parma.
Chyba tak powinno być, ale i tak całość do mnie nie przemawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tu masz aukcję gdzie sprzedający robi dokładne foty
![]() http://allegro.pl/la-perla-j-aime-la...694860157.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.