|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dziewczyna mnie uderzyła.
Mieszkam razem ze swoją dziewczyną w wynajmowanym mieszkaniu, oboje studiujemy zaocznie i pracujemy, wczoraj pokłóciłem się z nią i gdy zabrakło jej argumentów kopnęła mnie w miejsce intymne te z przodu. Gdy skuliłem się z bólu i po chwili wyprostowałem z bolącym podbrzuszem i jądrami i uderzyłem ją z "liścia" w twarz, w ramach rewanżu i z wściekłości, że moja dotąd ukochana osoba tak nieobliczalnie postąpiła. Ta kłótnia odbyła się na korytarzu po moim wyjściu z łazienki, gdy miałem na sobie tylko koszulki i bokserki, więc tym bardziej odczułem to uderzenia. Ona poszła wściekła do pokoju a ja za nią po swoje ubranie i kilka rzeczy i przeniosłem się do drugiego pokoju, który mieliśmy zamiar wynająć komuś i na szczęście jest jeszcze pusty. Nie odzywamy się do siebie, i nie wiem jak mam teraz się zachować. czy mam przeprosić? Raczej nie, to ona zaczęła, zresztą uważam, że dziewczyna co najwyżej może facetowi dać z "liścia" w twarz przy poważnym zawinieniu typu zdrada, a żadna nie powinna posunąć się do kopniaka w krocze, ewentualnie gwałcicielowi czy innemu napastnikowi. Traktuję to uderzenie podobnie jakbym ja ją uderzył pięścią, aczkolwiek tego nie zrobiłem a ona zniżyła się tak nisko mentalnie i dosłownie. Nigdy nie uderzyłem dziewczyny i raczej bym tego nie zrobił, ale teraz uważam , że zasłużyła sobie na tego "liścia". Prosze o obiektywne sugestie. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyna mnie uderzyła.
... nie wiem czy bym dalej chciała być w związku jakby mnie partner uderzył
Edytowane przez Lagoon Czas edycji: 2014-10-18 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Rozstancie się i obydwoje wyprowadzcie z tego mieszkania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę zrozumieć, że partner da partnerowi po gębie (bez przesadzania z siłą, bardziej jako symbol "to koniec"), dowiedziawszy się o zdradzie, czy innym totalnym świństwie, po czym wstanie i wyjdzie, bo to koniec związku. W innej sytuacji nie rozumiem. A u Was to była regularna bójka, pewnie o jakąś totalną pierdołę. Będzie coraz gorzej. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Albo partnerka. Nie ma czegoś takiego, że kobieta ma większe prawo do agresji. Ja kogoś bijesz, to licz się z tym, że Ci odda. Agresja rodzi agresję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pierwszy raz mnie uderzyła, i to mocno, ja jej oddałem z "liścia" w twarz ale to bardziej był symboliczny policzek niż mocne uderzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Uciekaj, to albo idiotka, albo osoba niepoczytalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ona Cię z agresją zaatakowała (w dodatku kopnięcie w miejsce intymne - mogła Ci coś nawet uszkodzić), Ty z agresją (i pewnie z bólem) odpowiedziałeś (to nie jest w takim razie symboliczny policzek). Związek do kasacji. O czym tu jeszcze dywagować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To że ona cie uderzyła, nie dało ci prawa jej oddać.
Spakuj się, i odejdz z honorem (chociaż nie wiem czy można tu mówić jeszcze o honorze). Nie wiem przez co się pokłóciliscie, ale takie przepychanki, liście i kopnięcia to nie jest normalne. Owszem - no nalezało się jej - ale nie znaczy się że trzeba było tak to rozwiązać. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zielona Driada
|
Rozstańcie się.
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zielona Driada
|
Ciekawi mnie co było przedmiotem tak ekspresyjnej kłótni
![]()
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Trzeba było jej nie oddawać, tylko odejść z honorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Długo jesteście razem?
Wg mnie - to dalej nie ma szans. Używanie przemocy w związku na pewno nie rokuje niczym dobrym. Porozmawiajcie lepiej o rozstaniu, ale załóż może strój handlingu http://www.szkoleniepsow-wloclawek.p...0/77789172.jpg ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Gdyby Ciebie ktoś kopnął w bolące miejsce w trakcie kłótni? Odeszłabyś z honorem?? Nie sądzę.
#18 |
Rozeznanie
|
A cóż to była za kłótnia, że się przerodziła w taki restling?
O wielu walecznych dziewczynach słyszałam ale żeby z kopa w jajka to mi się o uszy nie odbiło. Jeżeli tak rozwiązujące konflikty to trzymajcie się od siebie z daleka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jesteście siebie warci,zostańcie razem.
#20 |
Zadomowienie
|
Pewnie pieniądze.
Kop w jajka wydaje mi się łagodniejszy niż uderzenie w twarz, jest chyba mniej upokarzający. Jeśli jesteście z sobą długo i to zdarzyło się pierwszy raz to może warto porozmawiać, chociaż nie jestem pewna. Sytuacja byłaby lepsza gdybyś jej nie oddał, bo tak to zawiniliście oboje, nieważne kto pierwszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Zawiodła podwójnie, bo...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nad czym ty się zastanawiasz? Chyba uwierzę ARAKSJELOWI, że bezjajeczny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie dOSC ze cie bije to jeszcze naciaga na kase, UCIEKAJ!
taka krolewna, ze niby wsystko sie jej nalezy, a jak przyjdzie co do czego to broni swych racji nawet przemoca, jestes jej ofiara - UCIEKAJ! |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Widać jak dziewucha ceni ten związek. Zostaw ją.
Serio nie potrafię sobie wyobrazić, że ukochanego faceta miałabym w kłótni kopnąć w jaja ![]() a tu ona zawiniła (w końcu złamała wasze wcześniejsze wspólne ustalenia, a nie twoje widzimisie) i jeszcze "broni się" kopnięciem w jaja.. no brak słów. To ma być kobieta?... Jak najdalej od niej. ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Jeżeli ta dziewczyna oczekuje teraz przeprosin, bo ją facet uderzył, to.. jest jakaś dziwna? W sensie - jeżeli nie poczuwa się do tego, że i ONA powinna przeprosić.... tylko "bo ja jestem dziewczyną, chłopak mnie uderzył, DAMSKI BOKSER"... guzik. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- A już pomijając te bicie.... dla mnie i tak dziewczyna skreślona, bo chyba nie ma w ogóle wyrobionego jakiegoś sumienia?... Nie wiem, ja bym czuła się fatalnie, jakbym miała dla własnego widzimisie zawalić wspólne plany z partnerem i tym samym go zawieść.. Czułabym się jak g...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty nie o to się powinieneś pytać [jak tak bardzo potrzebujesz, to ci udzielam rozgrzeszenia, idź i nie grzesz więcej ![]() Tak sobie wyobrażasz swój związek? Bijatyki jak Steven Seagal? Wejście smoka? Wątek na 98% to trolling. Ale jeśli to prawda, to chłopaku: co to za życie, gdzie problemy się rozwiązuje kopaniem po jajach i plaskaczami po mordzie? Może to jest dobre na podziemny krąg, ale to nie jest normalne w związku. Jest to zwykła patola. Nadto jak ona nie panuje nad wydatkami i rozwala bezrefleksyjnie kasę, bo ma ciśnienie na tel - to to też normalne nie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wasz związek nie będzie usłany różami gdy przy braku argumentów będziecie się lać jak dzieci w szkole.
Ona nie powinna Ci wymierzyć ciosu w krocze, a Ty... No wybacz ale uderzenie kobiety przez faceta nie świadczy o nim dobrze. Mój TŻ nie raz i nie dwa mnie denerwował (i odwrotnie :p) ale żadne z nas nie posunęło się do przemocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
po drugiej stronie szafy
|
Zamykam wątek trolla.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.