|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Simlock a UE
Cześć
![]() Od pewnego czasu borykam się z problemem ściągnięcia blokady na inne karty sim z poza sieci orange. Okazało się, że zanim jeszcze dostałam telefon ładnie zapakowany, w pudełku, już były wykorzystane limity pięciu możliwych prób, zdjęcia owej blokady kodem. Dziwna sytuacja, ale nie do tego dążę. Kolega również chciał się pozbyć tej przeklętej blokady i udał się do salonu, bo się okazało, że UE wprowadziła zmiany i teraz nie wolno nakładać takich blokad na telefon. Zdjęto mu ją nieodpłatnie. Nie wiem kiedy on miał zakupiony telefon, jednakże wie ktoś może coś na temat takich regulacji prawnych ze strony UE? Kiedy to zostało wprowadzone i jak to wygląda? Niedawno zmieniałam umowy i mogłoby mi się to przydać, a średnio poszło mi szukanie o tym informacji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Simlock a UE
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.