|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Literatura do pracy licencjackiej
Witam Was wszystkich,
jestem na III Roku Pedagogiki Opiekuńczo-wychowawczej i Prafilaktyki. Dużymi krokami zbliża mi się termin rozpoczęcia pisania pracy licencjackiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Literatura do pracy licencjackiej
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Halo, nie powiedziałam, że nie wiem jak pomóc. Owszem, wiem ale leniom się nie pomaga. Skoro sama nie wiesz jak szukać to tej pracy nie pisz bo kolejny pseudo specjalista nikomu nie jest potrzebny. Zwłaszcza pedagog, których już mamy na pęczki i nie są kolejni w PUP potrzebni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie jestem leniem, gdybym była to bym zapłaciła ( jak niestety większość to robi ) za napisanie licencjata. Nie wiem po co odpisujesz Pani ''Informatyk'' , a skoro nie wiesz co to znaczy pomoc - a pomocy i Ty będziesz na pewno w przyszłości potrzebować , życzę Tobie także zerowego odzewu. PS. Mam już całą literaturę , i właśnie kończe pisać pierwszy rozdział. A co do pedagogów, sorry ale to nie chyba twój temat. Buziaczki złośnico ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
I tak, piszę Pani Informatyk, bo jestem już jako tako informatykiem z zawodu, teraz tylko kończę studia. To Ty masz złe informacje, pedagogów wyszło tylu na rynek, że ten kierunek jest teraz na dole listy najbardziej opłacalnych kierunków. Skoro masz pracę po znajomości, to masz ją zapewnioną, logiczne. Nic tym nie osiągnęłaś a sam licencjat, sorry, nic nie znaczy. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- I właśnie, co ja mogę wiedzieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
na przekór do celu
|
Proszę o powrót do tematu wątku.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.