|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaką szkołę policealną wybrać? Bydgoszcz - Administracja
Dzień dobry wszytkim!
Chciałbym zapytać odnośnie wyboru szkoły policealnej. Słyszałem kilka ofert, co sądzicie na przykład o Wektorze w Bydgoszczy? Szukam głównie szkoły policealnej na terenie Bydgoszczy w kierunku administracja. Liczy się dla mnie możliwość podniesienia kwalifikacji tak, aby można było znaleźć później pracę. Nie ukrywam, że liczy się dla mnie też coś więcej niż tylko nauka, więc oferty będę przeglądał bardzo uważnie. Mile widziane propozycje odnośnie różnych szkół. |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jaką szkołę policealną wybrać?
W takim razie w ogole rozwaz inny kierunek
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Administracja szczerze mówiąc jest mało przyszłościowa. Wiele ludzi ma problemy po studiach ze znalezieniem pracy, nie wspominając o tych z policealnych.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
administracja? słaby pomysł. wśród moich znajomych to taki kierunek, który wybiera się, żeby nie mieć leniwego roku przerwy, tylko zapchać czymś dziurę przed próbą dostania się na prawo. napisz chociaż, czym się interesujesz, bo oprócz marzeń związanych z milionami warto mieć jeszcze smykałkę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.