|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sprzedawcy allegro sprzedający podróbki
Witam,
Wątek zakładam z myślą alternatywną dla weryfikacji aukcji, można tu zamieszczać sprzedawców, którzy sprzedają podróbki. Sądzę, że jest to lepsze, niż za każdym razem weryfikowanie sto razy tego samego ![]() Wątek ma charakter informacyjny, nie ma na celu pomówienia osoby fizycznej, bądź podmiotu. Przedstawia aktualny stan na dzień 19.10.2014 - w przyszłości sprzedawca może zmienić asortyment na oryginalny. Przed dodaniem nazwy użytkownika, należy go faktycznie zweryfikować pod kątem sprzedawanych produktów, nie dodawać sobie ot tak, gdyż grozi za to powództwo z art. 212 kk. Niemniej jednak, sprzedawcy podrobionych perfum, nikogo nie pozwą ![]() Poniżej nazwy użytkowników : - extazza - ALIEN_IE - kwojtek44 - jakub_2015 - thebestprice7 - R-Bartek - pablitoo177 - esklep21 - EU-MARKET - jarooutlet - Sports_fifa - LABRADI13 - adik3233 - KAM-PRIX - krystyna170162 - nescafee22 - watykan - auto_4SAM - okazje_ze_siwata - AnnaTamczyk - elan0821 - -DeepRed- - importtUSA - rakieta102 - baaddboy - Swiat-testerow - arek253 Takich sprzedawców jest niestety więcej, jak widać z przedstawionej listy, proceder niestety jest ogromny. Mam nadzieję, że ten wątek choć trochę pokaże, jak duży problem jest z podróbkami. Pozdrawiam, Monika Edytowane przez monique1988 Czas edycji: 2014-10-19 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprzedawcy allegro sprzedający podróbki
Myślę, że dobry pomysł w tym wątkiem
![]() ![]() ![]() Do powyższej listy mogę dodać jasza-shop - zweryfikowany jako sprzedający podróby ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, taka lista jest trochę bez sensu bo sprzedawców podróbami jak mrówków... Mają zamykane konta i zaraz pojawiają się pod innymi nickami, lepiej po prostu chyba poczytać sobie na co zwrócić uwagę przy kupnie i ew. zapytać o weryfikację. Przecież nikt o zdrowym rozsądku nie kupi wody jak wszystkie Szanele są wystawione po 159 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez monique1988 Czas edycji: 2014-10-19 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Na dodatek bywaja leniwce, ktorzy wogole nie czytaja podwieszonych watkow, gdzie maja wsjo podane na tacy, wiec pomysl, czy bedzie im sie chcialo szukac nazw oszustow ![]() Ale mimo wszystko zrobilas kawal dobrej roboty ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
świetny pomysł żeby byli w jednym wątku, tak łatwiej znaleźć mimo że z góry wiadomo że będzie szybka potrzeba auktalizacji przez zawieszania kont i wysyp nowych klonów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.