|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki azjatyckie- BB kremy i inne
Witam
Na tym wątku chciałabym poruszyć temat BB kremów, kosmetyków azjatckich i blogów na ten temat. Proszę o wklejanie adresów ciekwaych blogów, recenzji BB kremów a przede wszystkim o Wasze wrażenia dotyczące kosmetyków azjatyckich. Czy rzeczywiście sa skuteczniejsze niz europejskie? Jakie sa Wasze wrażenia związane z używaniem kremów BB? Uważacie, ze sa lepsze niz tradycyjne podkłady? Przetestowałam juz kilka i swoje wrażenia opisuje na http://kosmetycznyraj-moonlightshadow.blogspot.com/ Moimi faworytami są: Dr Jart Black Label Detox BRTC Gold Caviar BB Cream SPF50 PA+++ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki azjatyckie- BB kremy i inne
jest już taki wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam !
Zapraszam do testowania kosemtykow ! Wejdz, dowiedz sie wiecej i załóż konto ! http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=96c23c8 Zapraszam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z tego co zrozumiałam nie chodzi tu wyłącznie o kremy BB. Ja chętnie podyskutowałabym również o różach, kremach pod oczy, gadżetach typu rozświetlacze lub kredki rozświetlające do oczu (shimmer sticks), a także o różnego typu akcesoriach azjatyckich - rzęsy sztuczne marki Koji, czy tasiemki do podlepiania powiek. Ja również zaprszam fanatyczki kosmetyków azjatyckich do dyskusji
![]() Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Fakt, o kremach BB jest mnóstwo watków i stron z recenzjami. Chętnie poczytałabym o Wszych ekperymentach z wszelkiego rodzaju kosmetykami azjatyckimi. Ja ostatnio przez przypadek kupiłam sobie czarną maskarę CHARTMING CAT MASKARA z wizerunkiem kotka- kupiłam ja ze względu na ładne opakowanie. Tusz był tani a sprawdził sie lepiej od niejednego markowego. Dobrze rodziela rzesy, nie osypuje się i długo utrzymuje sie na twarz. A jakie Wy macie ulubione kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Natomiast maskarę CHARMING CAT bardzo polecam- znakomicie rozdziela i wydłuża rzęsy, ponadto daje znakomity efekt i jest tania. Dużym plusem jest tez opakowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja odkryłam azjatyckie kremy BB na jesieni, i od tej pory testuję kolejne i ogarniam temat
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-06-13 o 11:35 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez ametryne Czas edycji: 2013-03-01 o 03:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() 1.Kryje w 80% wszystkie niedoskonałości. 2 Twarz i szyja nie różnią się bardzo. 3.Trzyma ok 5-6 godzin , z pudrem No Sebum Blur Line i mgiełką Secret Key jakieś 7godzin. nie długo wstawię recenzję na prettiemeup.blogspot.com więc zapraszam ![]() http://prettiemeup.blogspot.com/2015...blur-line.html Edytowane przez Oleczka24 Czas edycji: 2015-07-12 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.