|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak traktować jej opinię?
Cześć dziewczyny! Sprawa jest taka... już dwa razy spotkałam się z chłopakiem, którego poznałam na fb. Ja mam 20 a on 19 lat. Moim zdaniem jest bardzo miły, zabawny i uroczy. Gdyby mi się nie podobał to nie spotkałabym się z nim drugi raz a już planujemy kolejne wyjście. Problemem jest to, że wczoraj moja siostra (38 lat) widziała nas na mieście i w domu powiedziala mojej kuzynce (która przekazała mi wszystko), że mój nowy kolega jest... brzydki. Jak dla mnie on wygląda normalnie. Powiedziałam siostrze czemu tak gada, każdy ma swój gust i każdemu podoba się kto inny. A ona na to "ładniejszych chłopaków nie ma?". Wściekłam się na nią po tych słowach. Zupełnie nie wiem jak mam traktować jej słowa... jeśli coś z tego wyjdzie to nie zaproszę chłopaka w przyszłości do domu, bo moja siostra będzie gadać że jest brzydki? Powiedzcie, jak poradzić sobie z jej słowami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak traktować jej opinię?
wcale ich nie traktuj, tobie się ma podobać i przyznam szczerze, że gdyby ten facet podobał się dwa razy starszej od niego kobiecie to bym uznała, że ona ma coś nie tak pod kopułą - także ja bym siostrę wręcz pochwaliła, że w takim wieku nie ugania się za małolatami (z lekką nutką złośliwości, a co!)
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jakby tylko wyglad sie liczyl... pewnie wcale nie jest brzydki tylko Twoja siostra jest marudna/zazdrosna. I nie przejmowalabym sie nia w ogole, to Tobie ma sie on podobac a nie jej. Poza tym dlaczego mialabys go nie zaprosic? Haha siostra sobie pogada pogada i jej przejdzie. A przeciez przy nim chyba nic takiego nie powie? Ja bym ja totalnie olala, wedlug mnie to najlepsze co mozesz zrobic, najwyrazniej nie ma o czym z nia rozmawiac, podeszlas do sprawy powaznie, chcialas pogadac, a ona rzucila zalosnym tekstem. Nie wyobrazam zeby moja siostra tak sie zachowywala. Kazdy moze miec swoje zdanie ale nie zawsze koniecznie trzeba sie nim dzielic z calym swiatem...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Chłopak ma się podobać Tobie,nie siostrze
![]() W sumie trochę mnie dziwią takie komentarze dorosłej kobiety :comfused: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdybys nie zaprosiła go tylko dlatego, że nie podoba się Twojej siostrze to byłoby to raczej niedojrzałe. Edytowane przez malypeszek Czas edycji: 2014-10-26 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może jej się nie podoba? Jej prawo, w końcu każdy ma inny gust.
Może czuje się stara, bo jej młodsza siostrzyczka już randkuje? Wtedy to jej problem. Może jest złośliwa, albo chce się z Tobą podroczyć? Też jej problem. Olej to- ważne by się Tobie podobał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja bym jej dowaliła popatrz na swojego albo jak nie ma to spytała czy zazdrości
![]() Oczywiście że nie musi być w jej typie, ale mówić dziewczynie ze jej chłopak jest brzydki jest słabe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Czyli radzicie, żeby się nie przejmować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się. Ja miałam koleżankę, której mój facet się wybitnie nie podobał, co chwile mi mówiła, że brzydki, owłosiony, mało przystojny i takie tam różne epitety :P... a co się okazało później, smaliła do niego cholewki często i gęsto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to byłoby dziwne gdyby Ci się podobał chłopak o połowę od Ciebie młodszy, albo: miałabym chodzić z chłopakiem jaki Ci się spodoba? Może jeszcze Twoim wieku? A poważnie to chyba dla niej dziwne że jej mała siostrzyczka randkuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
sissy that walk
|
Jak traktować? Nijak, przecież to nie jej chłopak
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję wszystkim za opinię, dobrze jest mieć świadomość że nie wszyscy myślą tak jak moja złośliwa siostra ![]() Edytowane przez szokoladasa Czas edycji: 2014-10-26 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Po prostu olać. Może wygłosić swoją opinię (aczkolwiek zrobiła to w gówniarski sposób
![]() ![]() Cięte riposty pozostawilabym na okazję, gdyby siostra swoje opinie chciała wyrażać w obecności tego faceta. To byłoby już grubym nietaktem ![]() Mój tata zawsze się przyczepia moich wybranków. Co prawda bardziej w żartach, ale jedna. Ostatni był "krasnalem", a obecny jest "karkiem" ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wizażowy Kot Igor
|
Nijak nie traktować. To Tobie ma się podobać facet. Nikomu innemu podobać się nie musi.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.