![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zdrada- pomóżcie proszę
Mój chłopak mnie zdradził mimo tego że bardzo mnie kochał, byłam załamana ale byłam w stanie wybaczyć bo bardzo go kochałam ale okazało się że ta dziewczyna jest w ciąży.
Nie wiem dlaczego to zrobił, dlaczego zdradził. Upojenie alkoholem to dla mnie nie wytłumaczenie. Piszę tu choć nigdy tego nie robiłam, bo sobie nie radzę z tym, moje serce jest rozdarte mam ochotę krzyczeć z bólu, a w sobie czuję ogromną pustkę nie wiem jak mam ją wypełnić? Proszę pomóżcie mi bo jestem załamana i nie wiem co dalej ze sobą robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zdrada- pomóżcie proszę
Cytat:
nie musi być z dziewczyną z która ma dziecko. Ale alimenty będą się za nim ciągnęły. Ważny jest powód zdrady, czy to była sprawa jednorazowa, czy może miał kilkuletni romans z tą dziewczyną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu chyba zależy tez co chłopak bedzie chciał zrobić, bo moze zechce to dziecko wychowywac razem z tamtą dziewczyną. Chciałabys byc z nim mimo wszystko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
10 miesięcy, ale intensywnych- planowaliśmy ze sobą zamieszkać, tym bardziej nie umiem sobie wytłumaczyć zdrady.
Zdrada była jednorazowa, ta dziewczyna potem do niego pisała, on próbował jej wyjaśnić że ma dziewczynę, ale potem okazało się że ona jest w ciąży (potwierdzonej u ginekologa) On żałuje swojej decyzji i chce sobie to poukładać, a ja nie umiałabym chyba żyć kiedy on chodziłby raz do niej i dziecka a raz do mnie. Nie umiem też poradzić sobie sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, jesteście razem tylko 10 miesięcy- cóż, no to na początku związku wiesz już, jaki to pan- jak wybierzesz, nie możesz potem być zdziwiona, jak znowu "coś się zdarzy, bo się napił". Ale decyzję w realnym życiu i tak Ty musisz podjąć- odnośnie swojego życia. Cytat:
Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-10-30 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zielona Driada
|
10 miesięcy i już zdrada. Przykro mi to mówić, ale nie widzę waszej przyszłości.
Edit: w każdym razie nie jest to przyszłość szczęśliwa dla Ciebie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Minna Czas edycji: 2014-10-30 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
tez tak uważam, ale nie wszyscy rozstają się po zdradzie, nawet takiej która "zaowocowała" .
Autorko, za krótko jesteście razem żeby ratować ten związek. Jeszcze go dobrze nie poznałaś, jeszcze powinniście mieć motylki w brzuchu a on już Cię zdradził. Nawet jeżeli to nie jest jego dziecko - ja bym nie ratowała takiego związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Cóż decyzja została już podjęta przez nas oboje i jest to decyzja o rozstaniu. Nie umiałabym mu ponownie zaufać, pomijając już kwestie dziecka.
Piszę tu bo może ktoś kiedyś przeżył podobne załamanie i doradzi mi jak wypełnić tą pustkę po rozstaniu, bo ból kiedyś w końcu minie... przynajmniej na to liczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
sissy that walk
|
Zdrada po 10 miesiącach związku? I przy wspólnych planach na przyszłość, więc to nie tak, że niby jest związek a go nie ma? Można mówić co się chce, on może płakać i kwękać, ale jak dla mnie to zwyczajny ruchacz bez zasad, i zapłodni jeszcze niejedną babkę na boku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-10-30 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
Co do bólu i pustki - cóż, po prostu odchorować swoje. Wiem jakie to cierpienie, domyślam się że jest Ci baaardzo ciężko. Daj sobie czas na wypłakanie się, tęsknotę i wkurzenie, a potem po prostu zacznij robić to co lubisz, znajdź nowe intensywne zajęcie, spotykaj się z ludźmi i żyj tak żeby sprawiać sobie przyjemność - z czasem ból minie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno , ale to, co czujesz: rozpacz, ból, pustkę- to są naturalne uczucia w takiej sytuacji i Tobie zwyczajnie jest teraz bardzo ciężko. Trzymaj się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Serio? Dla mnie to by nie miało kompletnie żadnego znaczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Dla mnie też.
ale inaczej rozmawia się z kobietą w wieloletnim związku której partner zrobił komuś dziecko na boku a inaczej z dziewczyną w kilkumiesięcznym związku z przysłowiowym ruchaczem. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-10-30 o 15:45 Powód: , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Hmm bo ja wiem, wg mnie rada jest uniwersalna: wiać daleko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A po 10 miesiącach to on ją na pewno z tej ogromnej miłości zdradził, taaaa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Jeszcze tego samego dnia zapewniał że mnie kocha.
Ale tak jak tu ktoś wyżej wspomniał, nie kochał "mnie całym sercem" i to bardzo boli bo ja tak właśnie kochałam. ![]() Na dodatek on nie jest typowym ruchaczem, bo w przeszłości był w jednym związku który trwał rok i dziewczyna go zdradziła. Bardzo to przeżył, na tyle że przez pól roku miał problemy ze wzwodem i leczył się w specjalnej klinice, tym bardziej nie wiem dlaczego tak się zachował. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że się ogarnęłaś i rozstaliście się. Ból minie, a dzięki temu oszczędziłaś sobie mnostwa nieprzyjemności. I zgadzam się z dziewczynami - jeśli ktoś kocha, to nie zdradza.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
10 miesięcy to naprawdę mało, a zdrada (i to jeszcze w tak krótkim czasie+zakończona ciążą) sprawiła, że ten związek raczej nie miałby przyszłości. Też uważam, że dobrze, że się rozstaliście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Rozumiem wybaczenie zdrady w sytuacji dluuuugiego zwiazku,kiedy ludzi lacza wspolne sprawy,dzieci,kredyty,dom ,plany,a wybryk byl jednorazowy. 10mscy zwiazku i juz zdrada?Ciaza z inna? Dziewczyno idz po rozum do glowy,bo serio Ci go brakuje. Uczucie to nie wszystko,ten facet pogrzebal wasz zwiazek juz w momencie zdrady. Twierdzisz,ze Cie kocha?smieszne,serio. Moze dobrze jest mu z Toba,choc tez nie do konca,skoro tak szybko zdradzil,ale kocha?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Proponuję czytać wszystkie posty zanim się komuś brak rozumu zarzuci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podjęłaś słuszną decyzję
![]() Będzie ciężko, bo to świeże, ale dasz radę ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.