|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Odrabianie wojska w policji...
Jestem ciekawa czy na wizażu są może kobiety których TŻ odrabia wojsko w policji... ??
moj mężczyzna od września jest w policji, obstawia mecze, chodzi na slużby.... brakuje mi go, ale na szczęście wychodzi dość czesto na przepustki A jak jest z waszymi TŻ-ami?? Są zadowoleni ze slużby?? a jak wy to znosicie??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odrabianie wojska w policji...
Mój TŻ też był w OP teraz jest już pełnoprawnym policjantem przeżyliśmy razem OP i szkółkę policyjną
Życzę wam wytrwania w tym wszystkim bo wiem jak to jest ciężko,mojego czesto nie było nawet miesiąc cały
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Podnosze, bo mój TŻ też tak właśnie planuje. Tyle, że teraz studiuje. Chciałby pójść po licencjacie. Naprawdę jest tak ciężko? Myślałam, że będzie bywał częściej w domu
Słyszałam, że mimo wszystko ciężko jest się dostać na taką służbe? Opowiedzcie troche dziewczyny, bo nie wiem czego się spodziewać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wredne_slonko tak to prawda, ze ciezko jest sie tam dostac... mojemu TŻ juz przyszlo zawiadomienie ze sie nie dostal (pomimo tego, ze testy zdal i wszystkie inne formalnosci mial pozalatwiane).... kazdy w strachu, ze jednak bedzie musial isc do wojska...az nagle dzwoni telefon pare dni pozniej... z zawiadomieniem, ze ma sie stawic tego i tego w Katowicach, bo dostal sie do Policji
do dnia dzisiejszego nie wiemy jak to sie stalo ) ale njawazniejsze, ze sie dostal... Widze, ze mieszkasz w Gdansku... nie wiem jak tam, ale u mnie w miescie odrabiajacy sluzbe w policji nie maja tak zle... no moze na poczatku, ciagle treningi, zaprawy, strzelanie i takie tam.... nauki tez duzo bylo, ale dalo sie przezyc teraz maja normalne sluzby... moj TŻ pracuje przy komputerze... w czasie kiedy jego koledzy pilnuja porzadku on odbiera od nich zgloszenia... Przepustki ma na pewno czesciej niz w wojsku (wiem, bo kolezanki chlopak poszedl w tym samym czasie do woja). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

moj mężczyzna od września jest w policji, obstawia mecze, chodzi na slużby.... brakuje mi go, ale na szczęście wychodzi dość czesto na przepustki
A jak jest z waszymi TŻ-ami?? Są zadowoleni ze slużby?? a jak wy to znosicie??

Słyszałam, że mimo wszystko ciężko jest się dostać na taką służbe? Opowiedzcie troche dziewczyny, bo nie wiem czego się spodziewać
teraz maja normalne sluzby... moj TŻ pracuje przy komputerze... w czasie kiedy jego koledzy pilnuja porzadku on odbiera od nich zgloszenia...