Docieranie się. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-09, 09:34   #1
NulZero
Przyczajenie

Docieranie się.

Cześć kobitki
Postaram się streścić mój/nasz problem.
Otóż zaczęliśmy z moim chłopakiem uprawiać seks. On jest moim pierwszym partnerem, ja jego nie (choć nie był jakimś ogierem czy bzykaczem )
Problem polega na włożeniu...
Pierwszy raz poszedł dość szybko po paru próbach włożenia, w pozycji misjonarskiej a z efektem z nogami do góry. Później powtórka - niestety w pozycji misjonarskiej nie poszło, z nogami do góry też nie, na jeźdźca poszło od razu. Następnego dnia rano powtórka - wszystkie wyżej wymienione pozycje- nic. Po godzinie próbowania zakończyliśmy próby. Po paru godzinach znowu i znowu ten sam problem niestety bez efektów.
Po paru dniach ponowna próba i znowu nic. Po godzinie sobie odpuściliśmy.
Przez to wszystko on się obwinia, wyzywa się od ostatnich frajerów, że mu to nie wychodzi, widzę że to go boli i stwierdził że na jakiś czas dajemy sobie spokój. (podejrzewam że jego pewność siebie została zdeptana z ziemią)
Dla sprostowania, robiliśmy zawsze to przy świetle także "mógł popatrzeć" gdzie to włożyć, ja mu też zawsze próbuje rękoma pomóc, on też rękoma próbuje. Poduszka pod pupę też jest. Mam wilgotno także to też nie jest problem suchości.
Wiem, że to dopiero początki. Że nie będzie kolorowo od początku i to rozumiem, ale żeby przez godzinę nie trafić?
Nie ma problemów z erekcją, zawsze po założeniu gumki jeszcze dostawiam go ręcznie i już i wtedy zaczyna się tak naprawdę melodramat.
Ja próbuje to z rezerwą przyjmować i nie pokazuje mu że jestem w jakiś sposób zirytowana, on to docenia i cieszy się, że mam do tego dystans i nie mam do niego pretensji...
Kochane, wiem, że się dotrzemy wiem! Ale to aż dziwne, że nie możemy po tyluuuuu próbach trafić...
Pomóżcie..
NulZero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 09:47   #2
Saunafan
Raczkowanie

Dot.: Docieranie się.

1) kupcie lubrykant i użyjcie go duuuużo. Skoro używacie prezerwatyw lateksowych kupcie taki na bazie wody

2) bardzo możliwe że Twoja szparka jest dla niego za ciasna z racji że jeszcze nie gościła zbyt często "gości". Niech użyje trochę więcej siły. Może Cię zaboleć no ale dotrzeć się przecież musicie, nie?

Zakładam że skoro partner ma doświadczenie to wie gdzie co wkładać.

3) Jako ostateczność możesz kupić jakąś zabawkę(dildo, wibrator) dla siebie o mniejszych rozmiarach niż przyrodzie partnera i trochę potrenować. Sama lub nawet lepiej z partnerem. On będzie mógł rzucić okiem na sprawy z bliska. Może za pierwszym razem nie przerwał błony dostatecznie? Zamiast zabawki niech on spróbuje włożyć 1-2 palce.

4) Na tym kończą się domowe sposoby. Idź do ginekologa może problem jest natury medycznej.

PS wiem ze pytanie było do dziewczyn ale pomyślałem ze męski punkt widzenia tez się przyda

Edytowane przez Saunafan
Czas edycji: 2014-11-09 o 09:51
Saunafan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 10:39   #3
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NulZero Pokaż wiadomość
Cześć kobitki
Postaram się streścić mój/nasz problem.
Otóż zaczęliśmy z moim chłopakiem uprawiać seks. On jest moim pierwszym partnerem, ja jego nie (choć nie był jakimś ogierem czy bzykaczem )
Problem polega na włożeniu...
Pierwszy raz poszedł dość szybko po paru próbach włożenia, w pozycji misjonarskiej a z efektem z nogami do góry. Później powtórka - niestety w pozycji misjonarskiej nie poszło, z nogami do góry też nie, na jeźdźca poszło od razu. Następnego dnia rano powtórka - wszystkie wyżej wymienione pozycje- nic. Po godzinie próbowania zakończyliśmy próby. Po paru godzinach znowu i znowu ten sam problem niestety bez efektów.
Po paru dniach ponowna próba i znowu nic. Po godzinie sobie odpuściliśmy.
Przez to wszystko on się obwinia, wyzywa się od ostatnich frajerów, że mu to nie wychodzi, widzę że to go boli i stwierdził że na jakiś czas dajemy sobie spokój. (podejrzewam że jego pewność siebie została zdeptana z ziemią)
Dla sprostowania, robiliśmy zawsze to przy świetle także "mógł popatrzeć" gdzie to włożyć, ja mu też zawsze próbuje rękoma pomóc, on też rękoma próbuje. Poduszka pod pupę też jest. Mam wilgotno także to też nie jest problem suchości.
Wiem, że to dopiero początki. Że nie będzie kolorowo od początku i to rozumiem, ale żeby przez godzinę nie trafić?
Nie ma problemów z erekcją, zawsze po założeniu gumki jeszcze dostawiam go ręcznie i już i wtedy zaczyna się tak naprawdę melodramat.
Ja próbuje to z rezerwą przyjmować i nie pokazuje mu że jestem w jakiś sposób zirytowana, on to docenia i cieszy się, że mam do tego dystans i nie mam do niego pretensji...
Kochane, wiem, że się dotrzemy wiem! Ale to aż dziwne, że nie możemy po tyluuuuu próbach trafić...
Pomóżcie..
Lubrykant. A jak u was z grą wstępną?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 14:40   #4
maybelline
Zakorzenienie

A na jezdzca? Może wtedy cos ruszy
No i lubrykanty, tak jak dziewczyny pisza
Stary 2014-11-09, 15:44   #5
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Saunafan Pokaż wiadomość
1) kupcie lubrykant i użyjcie go duuuużo. Skoro używacie prezerwatyw lateksowych kupcie taki na bazie wody

2) bardzo możliwe że Twoja szparka jest dla niego za ciasna z racji że jeszcze nie gościła zbyt często "gości". Niech użyje trochę więcej siły. Może Cię zaboleć no ale dotrzeć się przecież musicie, nie?

Zakładam że skoro partner ma doświadczenie to wie gdzie co wkładać.

3) Jako ostateczność możesz kupić jakąś zabawkę(dildo, wibrator) dla siebie o mniejszych rozmiarach niż przyrodzie partnera i trochę potrenować. Sama lub nawet lepiej z partnerem. On będzie mógł rzucić okiem na sprawy z bliska. Może za pierwszym razem nie przerwał błony dostatecznie? Zamiast zabawki niech on spróbuje włożyć 1-2 palce.

4) Na tym kończą się domowe sposoby. Idź do ginekologa może problem jest natury medycznej.

PS wiem ze pytanie było do dziewczyn ale pomyślałem ze męski punkt widzenia tez się przyda
Dzięki bardzo Tak pomyślałam o ewentualnym pójściu do ginekologa z tym, ale chciałabym trochę jeszcze poczekać..
Co do błony, to mu się udało gdyż dwa razy uprawialiśmy seks i wszedł do końca...
Co do jego doświadczenia, to owszem go ma, ale z tego co mówił to zawsze dziewczyny "zaczynały" tz. one kierowały i wtedy on jechał także tą robotę odwalały za niego i teraz też się zastanawiam czy to przez to jakieś problemy mogą być...
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Lubrykant. A jak u was z grą wstępną?
Hmm z grą wstępną ... Ja go zawsze umiem doprowadzić do białej gorączki a co za tym idzie do okazałych rozmiarów, ze mną jest ciut gorzej bo musi się sporo namęczyć ale zdarzały się sytuacje, gdzie moment i ja ochotę miałam... Jednak mało rzeczy sprawia mi przyjemność...

Cytat:
Napisane przez maybelline Pokaż wiadomość
A na jezdzca? Może wtedy cos ruszy
No i lubrykanty, tak jak dziewczyny pisza
Na jeźdźca tak jak pisałam było za drugim razem i nam od razu wyszło ale jak próbowaliśmy innym razem to już niestety nie...

Mówicie o lubrykantach...czyli możliwe, że jestem za mało wilgotna?
On też się troszkę stresuje na początku a później irytuje(że nie wychodzi) i może stąd też wynika problem, bo za bardzo się skupia jak ma przyjść do rzeczy(włożenie).
Stary 2014-11-09, 16:12   #6
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm z grą wstępną ... Ja go zawsze umiem doprowadzić do białej gorączki a co za tym idzie do okazałych rozmiarów, ze mną jest ciut gorzej bo musi się sporo namęczyć ale zdarzały się sytuacje, gdzie moment i ja ochotę miałam... Jednak mało rzeczy sprawia mi przyjemność...
Czyli, ze nie masz zbytniej ochoty na igraszki? To nie dziwota, ze wam nie wychodzi.
Stary 2014-11-09, 16:47   #7
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
Czyli, ze nie masz zbytniej ochoty na igraszki? To nie dziwota, ze wam nie wychodzi.
To nie jest tak, że nie mam ochoty. Najczęściej czuje się lekko podniecona i to wystarczy, wiadomo są momenty, że każdy jego dotyk przyprawia o dreszczyk- niestety jest częściej tak, że wystarczy że jest "tam" wilgotno i już.

Czasami mam wrażenie, że nie ma tego podniecenia z mojej strony, dlatego, że nie jest intymnie, romantycznie. Wiem, że trzeba do tego z luzem podejść ale my zwyczajnie gadamy podczas/ śmiejemy się czy jakieś głupoty gadamy - jestem odprężona ale ochoty zbytnio nie mam...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 16:59   #8
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Nie rozumiem tego co napisalas. Czujesz sie lekko podniecona i to wystarczy do czego?
Wystarczy, ze jest wilgotno i co juz? Pisz jasniej
Stary 2014-11-09, 17:04   #9
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
Nie rozumiem tego co napisalas. Czujesz sie lekko podniecona i to wystarczy do czego?
Wystarczy, ze jest wilgotno i co juz? Pisz jasniej
Wystarczy do tego by uprawiać seks.
Najczęściej jest tak, że tam mam wilgotno a w głowie to wcale mi się nie chce albo mi to obojętne.
Są takie chwile, że normalnie zdarłabym z niego ubranie i do dzieła, ale częściej jest tak, że ja bardzo pomału się rozochacam i byle jaki, mały błąd - coś za boli czy cokolwiek innego i cała ochota idzie się pieprzyć.
Stary 2014-11-09, 17:08   #10
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy do tego by uprawiać seks.
Najczęściej jest tak, że tam mam wilgotno a w głowie to wcale mi się nie chce albo mi to obojętne.
Są takie chwile, że normalnie zdarłabym z niego ubranie i do dzieła, ale częściej jest tak, że ja bardzo pomału się rozochacam i byle jaki, mały błąd - coś za boli czy cokolwiek innego i cała ochota idzie się pieprzyć.
Przeciez uprawialiscie seks dopiero ze 2 razy. Najczesciej masz wilgotno a myslisz o bigosie na obiad bo albo tak juz masz albo widocznie jestes w takiej fazie cyklu. Gra wstepna nie polega na sprawdzeniu czy masz wilgotno pod majtkami tylko na rozbudzeniu ochoty. Nauczcie sie tego
Stary 2014-11-09, 17:12   #11
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
Przeciez uprawialiscie seks dopiero ze 2 razy. Najczesciej masz wilgotno a myslisz o bigosie na obiad bo albo tak juz masz albo widocznie jestes w takiej fazie cyklu. Gra wstepna nie polega na sprawdzeniu czy masz wilgotno pod majtkami tylko na rozbudzeniu ochoty. Nauczcie sie tego
Wiem na czym to polega, ale mówię, że tak najczęściej jest.

Ale myślałam o jakiś radach od was. Oprócz lubrykanta.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 17:12   #12
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulzero Pokaż wiadomość
wiem na czym to polega, ale mówię, że tak najczęściej jest.

Ale myślałam o jakiś radach od was. Oprócz lubrykanta.
gra wstępna
Stary 2014-11-09, 17:16   #13
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
gra wstępna
Jest raz lepsza raz gorsza. Nawet jeżeli jest super, to po paru próbach włożenia to zwyczajnie zaczyna mi to "zwisać". I cały ten proces gry wstępnej na marne, że tak to powiem.
Stary 2014-11-09, 18:12   #14
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jest raz lepsza raz gorsza. Nawet jeżeli jest super, to po paru próbach włożenia to zwyczajnie zaczyna mi to "zwisać". I cały ten proces gry wstępnej na marne, że tak to powiem.
Nie rozumiesz, ze poki ty nie masz ochoty to zaden lubrykant ani 'celne włożenie' nie pomoze? Jak masz z tym problem to musicie popracowac nad pieszczotami. Zabieracie sie do tego od tylka strony.
Stary 2014-11-09, 18:24   #15
provoge
Raczkowanie

ja bym wziela poprawke na jego doswiadczenie...
provoge jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 18:31   #16
Francesc_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez provoge Pokaż wiadomość
ja bym wziela poprawke na jego doswiadczenie...
Też tak pomyślałam...
Wam to prawdopodobnie nie wychodzi dlatego, że tak jak napisałaś inne dziewczyny mu pomagały, czy też za niego to robiły.
Zabawa prawie jak z prawiczkiem będzie.
Francesc_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 18:31   #17
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

NulZero, ile macie lat? Bo to co napisalas o braku intymnej relacji sugeruje, ze niewiele
Stary 2014-11-09, 18:33   #18
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
NulZero, ile macie lat? Bo to co napisalas o braku intymnej relacji sugeruje, ze niewiele
Ja 18 a on 21.
Stary 2014-11-09, 18:52   #19
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja 18 a on 21.
Hm.. to teoretycznie jest ok. A na czym polega ta gra wstepna? Moze tu jest problem.
Stary 2014-11-09, 19:02   #20
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
Hm.. to teoretycznie jest ok. A na czym polega ta gra wstepna? Moze tu jest problem.
Na dotykaniu, najpierw delikatnie i ogólne miejsca a potem bardziej szczegółowo i intymnie, całowanie, chwilę palcówka, i z mojej strony dla niego idzie to samo.

Ale jak on tak i ja wiemy, że mnie ciężko doprowadzić do takiej mega ochoty. Dużo rzeczy mnie rozprasza...
Stary 2014-11-09, 19:27   #21
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Na dotykaniu, najpierw delikatnie i ogólne miejsca a potem bardziej szczegółowo i intymnie, całowanie, chwilę palcówka, i z mojej strony dla niego idzie to samo.

Ale jak on tak i ja wiemy, że mnie ciężko doprowadzić do takiej mega ochoty. Dużo rzeczy mnie rozprasza...
To sie skupcie na tym, zebys ty sie zaangazowala. Moze czegos sie boisz/wstydzisz/krepujesz. Bo skoro nie czujesz pożądania to co ci przyjdzie z seksu?
Stary 2014-11-09, 21:32   #22
NulZero
Przyczajenie

Cytat:
To sie skupcie na tym, zebys ty sie zaangazowala. Moze czegos sie boisz/wstydzisz/krepujesz. Bo skoro nie czujesz pożądania to co ci przyjdzie z seksu?
W sumie mogłoby być...cierpię na hirsutyzm jednak kiedy "dopuszczam" go do siebie to jestem cała gładka także nie wiem...a poza tym on akceptuje to że nie zawsze mam ogolone nogi/ tam/ czy uda...(nie wie o innych częściach ciała) ..
Moje małe piersi też akceptuje i tak myślę i wydaje mi się, że się pozbyłam tych kompleksów...

Skupić się na mnie... pewnie tak, ale wiem że na dłuższą metę jest mu ciężko, bo sam nie wytrzymuje już...
Stary 2014-11-10, 07:51   #23
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie mogłoby być...cierpię na hirsutyzm jednak kiedy "dopuszczam" go do siebie to jestem cała gładka także nie wiem...a poza tym on akceptuje to że nie zawsze mam ogolone nogi/ tam/ czy uda...(nie wie o innych częściach ciała) ..
Moje małe piersi też akceptuje i tak myślę i wydaje mi się, że się pozbyłam tych kompleksów...

Skupić się na mnie... pewnie tak, ale wiem że na dłuższą metę jest mu ciężko, bo sam nie wytrzymuje już...
To niech dorośnie, bo kobieta to nie jest zabawka. Jeśli mu zależy na relacji z tobą to powinien zrozumiec. Każda para musi sobie wypracować drogę do udanego seksu, ty widocznie potrzebujesz więcej czasu przed stosunkiem na rozbudzenie (nikt nie mówi, ze tak bedzie zawsze, apetyt rosnie w miare jedzenia )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 08:11   #24
201608260900
Konto usunięte

Ale jeśli to robicie przy zapalonym świetle to nie da się nie trafić.
Rozchyla wargi, nawilża i wszystko widać gdzie "celować"
201608260900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 17:03   #25
Yennefer92
Zadomowienie

A może Twój partner boi się użyć większej siły przy pchnięciu? A czy masz wrażenie, jakby się "ślizgał"?
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 17:19   #26
mglisty poranek
Raczkowanie

Nie rozumiem jak można przez GODZINĘ próbować trafić. Facet chyba jest jakiś upośledzony
mglisty poranek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 17:48   #27
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mglisty poranek Pokaż wiadomość
Nie rozumiem jak można przez GODZINĘ próbować trafić. Facet chyba jest jakiś upośledzony
Albo kłamie mówiąc o swoim doświadczeniu ...
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 18:43   #28
mglisty poranek
Raczkowanie

Zdarzyło mi się mieć partnera bez doświadczenia, ale był bardziej rozgarnięty albo naprawdę szybko się uczył. Dzięki bogu
mglisty poranek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 20:20   #29
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mglisty poranek Pokaż wiadomość
Zdarzyło mi się mieć partnera bez doświadczenia, ale był bardziej rozgarnięty albo naprawdę szybko się uczył. Dzięki bogu
Dokładnie. Nawet niedoświadczony facet powinien być nieco ogarnięty. przy zapalonym świetle widać przecież wejście do pochwy i widać gdzie celować.
Ja takich problemów nie miałam i nie mogę zrozumieć jak można godzinę próbować trafić.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 20:27   #30
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

autorko, ja mam trzy propozycje- lubrykant, DOBRA gra wstępna i pozycja. Może spróbujcie "na pieska", wtedy chłopak będzie miał Twoje części intymne na widoku i nie powinien mieć problemu z włożeniem przez godzinę.

a jak to nic nie da, to wizyta u okulisty.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości