|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Pilnie potrzebny pomysł!
Właśnie się dowiedziałam, że mój tata (nie mieszka z nami) ma imieniny. Zastanawiam się czy kupować kartkę czy robić (jeśli robić to czy macie jakieś pomysły? Może adresy stron z przykładami?). A jeśli nie kartkę to co myślicie? Proszę o odpowiedzi, zależy mi na tym a mam mało czasu. Może mu coś kupić?
Dysponuję max 10 zł budżet ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie potrzebny pomysł!
tu gdzies juz byly propozycje recznie robionych karteczek - moze tam podgladniesz pomysl
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Możesz:
*zasdzwonić *wysłać kartkę elektroniczną Mało oryginalna jestem ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
do karoliny1987 --> wiem, ale wiesz nie mam czasu przeglądać 30 stron forum
![]() Do layly lbn --> zadzwonić nie mogę tzn mogę ale jutro widzę się z tatą w MCdonaldsie a kartke elektr. wysłałabym jakby tata miał komputer ![]() ![]() i czekam na kolejne propozycje
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
moze zrob mu sama jakas figurke z modeliny albo masy solnej - jejku nie wiem - wazne ze pamietasz i sie starasz a tata na pewno doceni to ze dasz mu cos wlasnorecznie zrobionego .
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a moze kartka z lavenda???
![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
a moze koszyk jesienny? do ozdoby, mozesz szyszki, listki, galazki pokolorowac (ja spryskalam farba zlota i zrobilam jesienna kompzycje, chcialam zrobic zdjecie, ale nie widac niestety w swietle tego, ze jest pomalowana, a nie pomalowana wyglada smutno).
moze cos takiego?
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
karmeleiro świetne karteczki a ta z lawendą szczególnie
![]() Nie pomyślałam o masie solnej! Faktycznie świetny pomysł pięknie dziękuję, tylko czy zdąrzy wyschnąć do jutra? ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
lawenda w chodakach ---> No i co słońce w końcu zrobiłaś dla swojego taty? Weź no się nam pochwal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.