|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Erudycja
|
Fotoalbum przez internet
Witam, czy któraś z Was korzystala z opcji samodzielnego wykonania fotoalbumu online? Szukam aktualnie firmy, która wykona taki album w dobrej jakosci i przydalaby się jakaś rekomendacja
![]() W googlach jest mnóstwo stron firm u których mona zamówić taki fotoalbum, ale chcialabym kogoś już sprawdzonego, gdzie bede troche bardziej pewna, ze jakosc zdjęc, papier etc. będą jak należy, warte swojej ceny. Niestety nie skorzystalismy z mezem z mozliwosci zrobienia takiego albumu u fotografa i teraz chcemy zrobić to na własną rękę. Z góry dziękuję za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotoalbum przez internet
http://printu.pl/ polecam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie czekam na przesyłkę z colorland (wykupione na gruponie). Ciekawa jestem jak wyjdzie, bo opinie w sieci maja dość skrajne
![]()
![]() |
#4 |
Erudycja
|
Znajome polecają tez najlepszefoto.pl ale ceny mają dość wysokie...
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
nalepszefoto.pl polecam! Zamawiałam u nich fotoksiążkę. Jakość świetna, kontakt z pracownikami bardzo dobry - pomogą doradzą. Oczekiwanie na album - 3 dni.
Foto albumy mają droższe niż fotoksiążki ale tutaj cena idzie za jakością. Foto album ze zdjęciami ze ślubu jak i odbitki również zamówimy u nich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.