|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Piękny organizer - SpreeNow (chińskie allegro)
Cześć dziewczyny
![]() od jakiegoś czasu szukam ładnego/dziewczęcego organizera. Niestety w formacie A5 zdobycie go w Polsce graniczy z cudem.. Nie gustuje w brązowych, bordowych czy czarnych okładkach. Szczytem marzeń jest Filofax ale jego cena jest jak dla mnie za wysoka. Znalazłam na chińskim allegro (spreenow.com) piękny (moim zdaniem) organizer ale wysyłka kosztuje drugie tyle... czyli około 20 dolarów. Może któraś z Was chciałaby wspólnie zamówić to cudeńko? Koszty wysyłki można by było wtedy podzielić. Sprzedawca posiada też inne modele. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękny organizer - SpreeNow (chińskie allegro)
Poszukaj na Aliexpress, tam często przesyłka jest za darmo.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ladny organizer a5 - zdobycie w Polsce graniczy z cudem? Czy my żyjemy w Korei Północnej?
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-02-20 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na allegro często sprzedają kalendarze i organizery dziewczyny które robią je same. Tak poszukaj
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Niestety allegro przeszukane od deski do deski, księgarnie i hurtownie z artykułami biurowymi również
![]() A co do Aliexpress to zgadza się wysyłka darmowa ale koszt tego samego produktu większy niż na SpreeNow łącznie z wysyłką.. czyli jednak nie do końca darmowa ![]() Chyba nigdy nie zrozumiem po co ktoś dodaje tego typu posty... żeby one jeszcze coś wnosiły do wątku. Rozumiem że jesteś zorientowana na tym rynku i mi coś polecisz? Byłabym wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dziwne, ale w co drugim sklepie widuję takie organizery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nie. Masz jeszcze allegro. Sklepy papiernicze, hipermarkety, a jak juz serio nie znajdziesz to aliexpress, gdzie wysylka często jest darmowa i nie wierse ze nie ma nic tanszego po prostu sie uparlas konkretnie na ten. Chyba serio w Korei moeszkasz bo jest tego pelno.
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Nie. To niemozliwe xd Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-02-20 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
W takim razie we Wrocławiu zostały bure memofixy
![]() chyba, że ktoś widział coś ładnego to będę wdzięczna za kontakt bo z zamówieniem wstrzymam się do końca chińskich dni świątecznych czyli około tydzień harleyko myślę że nasza dyskusja prowadzi donikąd, nawet nie czytasz tego co napisałam. Jeśli natkniesz się w swoim kraju na coś ładnego w formacie min. A5 to proszę daj mi znać bo mi zależy ![]() ![]() Edytowane przez glizdka_ Czas edycji: 2015-02-20 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, "być zorientowanym na rynku organizerów", bo se chce 1 organizer ładny kupić żeby jeszcze pewnie było po promocji i z darmową wysyłką. ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Tak przyznaję to straszne... chce kupić coś ładnego i przy tym taniego. Nie wiem jak mogłam napisać to publicznie. W dodatku uparłam się na konkretny egzemplarz.
No cóż mleko się rozlało i wątek powstał tak więc wracając do tematu jeśli byłby ktoś zainteresowany takim organizerem proszę o kontakt ![]() Prześmiewcom za komentarze serdecznie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
To napisz na wrocławskim watku to ci dziewczyny pomogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zerknij do Tkmaxx. Ja pare dni temu kupilam w Renomie ladny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.