|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praktyki wizażowe Kraków![]() ![]() ![]() ![]() Czy są wśród Was takie osóbki które zaczynają przygodę z wizażem, kompletują swoje portfolio i szlifują fach? Ja jestem właśnie taką osoba. Długo rozważałam i w dalszym ciągu myślę o rozpoczęciu szkoły wizażu ( mój faworyt to AA w Krakowie ) jednak wysokie koszta sprowadzają mnie na ziemie. Aż do dziś! Słuchajcie, tak sobie pomyślałam, że mogłybyśmy zorganizować własne ćwiczeniowe warsztaty! I ćwiczyć na samych sobie. Mogłybyśmy spotykać się w wyznaczonych terminach, ustalałybyśmy wcześniej tematykę makijażu i mogłybyśmy praktykować. Wiem jak trudno jest dorwać cierpliwe koleżanki na make upy które się w ogóle tym nie interesują. Tak więc pomyślałam sobie, że mogłybyśmy wymienić się doświadczeniami, testować wzajemnie produkty no i praktykować praktykować i jeszcze raz praktykować!!! Co wy na to? Czy znajdzie się na forum chociaż jedna przyjazna dusza której spodoba się mój pomysł?? Miłego dnia!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Podbijam! Co myślicie o tym pomyśle, może wypalić wg Was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praktyki wizażowe Kraków
Ech, gdyby to był Wrocław...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.