|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dlaczego kobiety wolą dupków?
Drogie Panie muszę wam zadać pytanie, głównie kieruje je do tych dojrzalszych kobiet, bo te młodsze pewnie mają takie samo zdanie, o którym zaraz napiszę.
Dlaczego większość kobiet mając do wyboru faceta, który jest kulturalny, oczytany i naprawdę zależy mu na kobiecie, wybierze jakiegoś buraka, który kompletnie ma ją w dupie i jedyne co może jej zaoferować, to przejażdżka swoim samochodem i stres związany z jego stylem życia? Ja jestem oczytanym facetem, spokojnym, wysokim i kulturalnym, a praktycznie każda dziewczyna do której startowałem wolała sobie wybrać buraka, który ją olewa. Naprawdę kręcą was takie dupki, które w małżeństwie (o ile do niego dojdzie) wypną się na was i będziecie musiały wszystko robić same, a taki gbur będzie tylko czekał aż wszystko podstawicie mu pod nos? Szanujcie się. Naprawdę zaczynam wierzyć w to, co coraz częściej się słyszy - Nie ma już prawdziwych kobiet. Te delikatne, pragnące czułości chyba wyginęły i teraz w głowach mają tylko adrenalinę, chęć szybkiej jazdy i łatwego zgarnięcia pieniędzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dlaczego kobiety wolą dupków?
Cytat:
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Choć twój wpis jest pełen agresji i żalu, to po części muszę się z Tobą zgodzić. W swoim najbliższym otoczeniu widzę, że największe wzięcie z facetów mają głośne buraki z dobrymi samochodami, a spokojny i inteligentny chłopak pozostaje niezauważony. Swoją drogą zawsze ciekawiła mnie taka relacja damsko-męska, w której facet jest typowym chamem i gburem, a kobieta jest spokojna i inteligentna. Ciekawe jak się dogadują. Podejrzewam, że kobieta ciągle traci czas i nerwy na okiełznanie takiego gościa, a po pewnym czasie wysiada jej psychika i zostaje na lodzie. Ewentualnie ląduje w toksycznym związku małżeńskim, który prędzej czy później się rozpada.
Mimo wszystko nie każda kobieta jest taka jak napisałeś. Głowa do góry. Ja też nikogo nie mam i żyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
po drugiej stronie szafy
|
Nieładnie jest pisać w jednym, kontrowersyjnym wątku z dwóch kont - zamykam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.