|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Skreślenie z listy studentów
Witam
![]() Proszę was o pomoc. Dziś dostałam pismo z uczelni, w którym jest napisane, że zostałam skreślona z listy studentów z powodu nie złożenia indeksu do dziekanatu w terminie. Mogę się od tej decyzji odwołać w ciągu 14 dni. I tu moja prośba. W odwołaniu trzeba napisać uzasadnienie. Powodem dla którego nie złozyłam tego indeksu było po prostu to ze go nie miałam. Wzięła go moja koleżanka, która miała mi podczas swojej wrześniowej poprawki wziąć wpis od prowadzącego. Niestety w trakcie wakacji zrezygnowała ze studiowania i kontakt z nią się urwał. W końcu w połowie października udało mi go odzyskać lecz tu pojawił się drugi problem- brak wpisu z praktyk. Uzyskanie wpisu zajęłoby dwie minuty gdyby nie to , że biuro praktyk dwukrotnie zgubiło moją opinie z praktyk, raz dostałam wpis ale bez podpisu kierownika i teraz mam odebrać indeks z wpisem. Mam nadzieje, ze w końcu tak bedzie. Prosze was o pomoc bo nie mam pojęcia jak cały problem ująć w uzasadnieniu odwołania od decyzji gdzie mam na to 4 linijki. ;(
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Skreślenie z listy studentów
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie siedź założonymi rękoma, tylko składaj podanie o wznowienie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś w dziekanacie? Tam już pewnie spotkali się z takim problemem, więc coś doradzą.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jaka jest Twoja uczelnie ale mojego TZ juz chyba ze 2 razy skreslali przynajmniej za niezlozenie indeksu w terminie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.