|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomocy cos dziwnego
Dziewczyny jestem zrozpaczona. Po przyjsciu z pracy zmylam makija tym samym co zawsze plynem micelarnym z biedronki posiedzialam nagle mnie skora twarzy zaczela swedzec wiec zaczelam sie drapac ja ide do ludtra po 30mina tam masa czerwonych plam na czole skroniach oku policzkach ustach brodzie smarowalam mascia ale nie pomjow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: pomocy cos dziwnego
Kup alertec, zyrtec, amertil - coś w tym stylu przeciwalergicznego. Nie smaruj twarzy maściami, niczym tłustym, tylko jogurt naturalny, na to gaza/waciki i tak z tym leż (bo chodzić się za bardzo nie da).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to mnie jakoś nie dziwi, cały dzień chodziłaś z tym na twarzy i miałaś jednak coś tam tłustego na skórze - starłaś to i viola, jest efekt tak jak radzi koleżanka wyżej - idź do apteki po coś przeciwalergicznego, póki co zero makijażu i żadnych maści bo jeszcze sobie pogorszysz sytuacje i zostaniesz z bliznami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://kosmetycznastudnia.blogspot.c...micelarny.html Biedronkowy micel ma w składzie: "Disodium EDTA- sztuczny stabilizator wykazujący działanie konserwujące.Bardzo często działa drażniąco na skórę.Nie powinien być stosowany przez kobiety w ciąży bądź karmiące piersią, osoby przyjmujące leki zawierające żelazo,ołów, glin,miedź,cynk,bizmut, gdyż EDTA wiąże metale ciężkie." Mógł na Ciebie podziałać drażniąco, też miałam reakcję alergiczną na niego podczas przyjmowania Skrzypowity. Po przetarciu oczu na skroniach pojawiły się małe, czerwone grudki, miejscami nieco spuchło. Zeszło po 3 dniach. Jednak też obstawiam, że to przez ten przeterminowany podkład. Nie brzydzisz się takich staroci na twarz nakładać? Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-11-25 o 23:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja tak mam po micelu "dla skóry wrażliwej", o ironio. Po zwykłym nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.