|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
poradzcie jak się zachować
Drodzy forumowicze poradzcie coś
![]() Może trochę o mnie: jestem wesołą, energiczną dziewczyną która przyciąga uwagę. Jakiś czas temu poznałam chłopaka, wydaje mi się że wpadłam mu w oko. Chłopak sprawia wrażenie osoby nieśmiałej ale jednego wieczoru tańczyliśmy, komplementował mnie jednak nie było czasu pogadać sam na sam, raz kożystając z minuty że byliśmy sami zapytała ile mam lat? Powiem szczerze pytanie strasznie mnie zaskoczyło i oczywiście powiedziałam że dużo i na tym się rozmowa skończyła. Po jakimś czasie zdobyłam jego numer i napisałam sms przepraszalnego za aroganckie zachowanie. Po ponad 2 latach znów się spotkaliśmy,na początku nie poznałam go, on też milczał ale koleżanka mówi pamiętasz XXXX i on wtedy powiedział, że takiej energicznej i niegrzecznej dziewczyny się nie zapomnina. Oczywiście jak zwykle nie było czasu pogadać bo było dużo ludzi znajomych. Raz wychodziliśmy razem i on wtedy znów zapytał ile mam lat? Troche mnie zaskoczył i moze dlatego odpowiedziała ze urodziłam sie w zeszłym stuleciu, wtedy w rozmowe włączył sie inny znajomy wiec temat się urwał ![]() ![]() Nie wiem co dalej nie pisałam potem do niego? odezwać sie czy nie? Wydaje mi się, że on myśli że go spławiłam tymi głupimi odpowiedziami co do wieku!!! może się obraził że mu nie powiedziałam ile mam lat? Poradzcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: poradzcie jak się zachować
Cytat:
Wyslane przez tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A po czym wnosisz, że wpadłaś mu w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ale dlaczego właściwie robisz tajemnice ze swojego wieku? Tak z nim żartujesz czy on jest młodszy i obawiasz się reakcji? Bo jeśli to drugie to jak za dużo nabijesz piany wokół tematu to udzielą mu się Twoje wątpliwości, a jeśli sam z siebie nie spotyka się ze starszymi to i tak kiedyś się dowie...
Edytowane przez elamem Czas edycji: 2014-11-09 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Takiego gunwoproblemu sie nie zapomina.
Wez powiedz ten wiek jak zapyta. I jak chcesz to zagadaj. W ogoke wtf co to za tajemnica xs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszystkie rady
![]() Nie zawracam sobie głowy człowiekiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.