|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
powiększanie piersi: FABULOUS BREASTS - czy to działa??
Preparat FABULOUS BREASTS reklamuje się jako alternatywa dla operacji plastycznych - czy któraś z Was go stosowała i może mi powiedzieć czy działa? Proszę o opinie osób które faktycznie go miały, bo wiem, że jest dużo osób sceptycznie nastawionych, mimo,że go nie stosowały i takich opinii znam już wiele. Jestem już zdesperowana można powiedzieć - mam 20 lat i biustu prawie wcale (i nie mówię tu o miseczce A - była bym najszczęśliwsza na świecie mając "chociaż" tyle). Na operację plastyczną nie uzbieram przez 100 lat :/ A może macie dla mniej jakąś inną radę? Pozdrawiam!
![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: powiększanie piersi: FABULOUS BREASTS - czy to działa??
bzdura nie dziaął ... słowo
Blair:I had sex with him in the back of a limo. Chuck:Several times. Nate [to Serena]:Yeah and I had sex with you at wedding when I was her date. [Nate looks over at Chuck] Nate:Once. [Everyone looks at Chuck] Chuck:I'm Chuck Bass. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Jakoś doktor to tłumaczył, że to nic nie powiększa, tylko to sprawia, że Ci tam puchną kanaliki, i przez to masz większy biust, a jak większy to i skóra naciągnięta, wydaje się jędrniejszy.
Ale z momentem, gdy przestaje się brać schodzi opuchlizna i wszystko wraca do stanu wyjściowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
witaj ja jestem 2 i pól tyg. po op piersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Powiększanie pieri kremem czy tabletkami ? hahaha a to dobre. Weźcie mnie nie załamujcie. Poczytajcie sobie lepiej te komentarze i artykuł o tym produkcie i nie zajmujcie sie głupotami
![]() Edytowane przez Motylek1990 Czas edycji: 2014-10-13 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej, czyli naprawdę nie ma żadnego sposobu poza operacją plastyczną, żeby sobie powiększyć biust? A już zaczynałam się napalać na ten preparacik... A ćwiczenia, dadzą jakiś efekt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.