|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Testowanie kosmetyków-opłacalność
Pewnie był już taki temat na forum, ale chcę zapytać czy może miałyście z tym styczność. Czy strony, które podają, że poszukują osób do testowania są wiarygodne? Jeśli testowałyście kosmetyki, albo znacie kogoś kto testował to proszę o wypowiedź.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Testowanie kosmetyków-opłacalność
To chyba wątek nie na to forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
h
Edytowane przez Cudle Czas edycji: 2014-02-28 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja znam kilka sprawdzonych stronek na których można testować produkty:
1. To jedna z nowszych. Możne testować różne produkty (np. słodycze). Wystarczy się zarejestrować, wypełniać ankiety, zapraszać znajomych [wystarczy tylko 5] i czekać Smile Link: TestToMe (Koleżanka się załapała na tej stronie do testów i przyszły jej pralinki ![]() 2. Jest też strona ☠☠☠☠☠☠☠☠☠, którą mogę 100% polecić, bo sama się nawet załapałam na akcje testowania. I akurat na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ każdy ma szansę na testowanie, niezależnie od punktów za zaproszenia. Nawet osoby, które nikogo nie zaproszą testują, jeśli tylko spełniają warunki akcji. Tylko, że ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ trzeba wysłać oświadczenie (wszystko pisze nawet na stronie Smile ) Ja na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ testowałam kawę, a w wakacje były soki Fortuna (nowe smaki) i piwo Somersby. Link: ☠☠☠☠☠☠☠☠☠, 3. Ostatnia, na której testowałam kosmetyki: Link: SampleCity |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zielony stworek
|
Ja kiedyś chciałam,ale to była ściema. Chodziło dokładnie o s t r e e t c o o m a . Mój udział zakończył się na wypełnianiu ich durnych ankietek, których końca nie było.
Kosmetyków do testów nie otrzymałam,bo to oni sobie wybierają osoby godne testowania. Nie są takie testy zatem wiarygodne. Z góry z ankiet wiedzą komu produkt przypasuje. Wysyłają próbki, moim koleżankom jakieś żele na cellulit, żele pod prysznic itp. Edytowane przez kaledonia Czas edycji: 2014-05-20 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja zgłosiłam się do testowania kapsułek do prania i otrzymałam dwa pojemniki.Musiałam wykazać się inicjatywą ,że to robię .Wykazałam się w 100% bo dobre i obecnie tylko te nabywam .Ale w tym roku ponownie się zgłosiłam i już nie bo logicznie potrzebne są nowe osoby.Rózne próbki otrzymuję nawet często .Warto testować perfumy bo mamy satysfakcję z zapachem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.