|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wstydliwy debiut ........
jeju długo się wahałam czy pokazać swój makijaż, ale w końcu stweirdziłam raz kozie śmierć
ale tu jest tyle wspaniałych i utalentowanych dziewcząt, że moje wystąpienie to śmiech na sali, no ale chciałam się sprawdzić. No to może napisze jakimi kosmetykami wtykonałam makijaż:TWARZ: - podkład Fresh Matte Maybelline ( perfect beige) - puder prasowany Manhatan (teint naturelle) - korektor Collection 2000 OCZY: - tusz Rimmel Volume Flash - kredka czarna Rimmel Exaggerate - kredka turkusowa (nazwa się starła, a ja nie pamietam) - cień ciemny grafit (też się starło )- podwójny cień Oriflame Visions (Twilight) - biały cień Joko - biała kredka Mon Ami USTA: - pomadka Inglot - błyszczyk Carlo di Roma Przepraszam za tusz, bo trochę się skruszył, co jest dziwne dla mnie bo nigdy sie nie kruszy, a poza tym zdjecia robilam wieczorem, więc po całym dniu i po przejściach trochę ma prawo Pozdrawiam PS> makijaż został wykonany amatorskimi narzędziami czyli zwykłymi aplikatorami dołączanymi do cieni w sklepie Edytowane przez jennuś Czas edycji: 2005-12-04 o 19:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wstydliwy debiut ........
i jeszcze parę zdjątek
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mod-Śnieżynka
|
Na technice się nie znam, więc nie oceniam
. Za to na pewno wiem, że ładnie wyglądasz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama też się uczę, więc moimi uwagami możesz się nie przejmować za bardzo i czekać na komentarze specjalistek
ogólnie całość bardzo mi się podoba , cienie są ładnie roztarte, ale... wyglądają jakbyś pomalowała ruchomą powiekę, zostawiła lukę i dała biały cień tuż pod brwiami, nie widać żeby cokolwiek było było między ciemnym i białym, może jest go za dużo [białego]. Oj, chyba mocno namieszałam Poza tym uważam, że masz piękne oczy
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
nie jestem specjalistką ale jak na mój gust to makijaż jest starannie dopracowany
![]()
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
[COLOR="magenta"]Witaj. ogólnie mi się podoba,kolorek cienia bardzo pasuje do twojej urody połozyłaś go też dobrze tylko mam malutkie uwagi ale się nie zniechęcaj.
bardziej bym roztarła cien ku górze, i trzeba zawsze uważać zeby się nie osypywał pod oczakmi widac to na zdjęciu przedostatnim. drugie zdjęcie bardzo ładnie wyszło. ale nie wiem czy na wszystkich jest ten sam makijaz bo takie mam wrazenia jak by był delikatniejszy i mocniejszy. na ostatnim zdjęciu inaczej wyszedł,ten mocniejszy troszkę przeładowany . chyba ze tak wyszly zdjęcia a to wtedy przepraszam wiem cos o tym, bo sama mam kłopoty z robieniem fotek, i bardzo często nie wychodzą tak jak bysmy tego chcieli. pozdrawiam serdecznie [/COLOR]
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za komentarze
monna@: oczywiście że się nie będę zniechęcać, bardzo liczę na szczere komentarze bo dzięki nim się uczę cmoksia: w najbliższej przyszlosci mam zamiar coś jeszcze wkleić, to zalezy od czasu Pozdraiwam gorąco i jeszcze raz dziękuję |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Przychylam sie do wypowiedzi dziewczyn, mnie też makijaż się podoba
Mam tylko jedna uwagę i pytanie: czy położyłaś na policzki jakiś róż lub puder brązujacy? Bo na zdjeciach z lampa wygladasz jakbyś nic nie miała na policzkach - i tu bym je podkreśliła trochę różem, ładnie by to wymodelowało twarz Z kolei na tych ciemniejszych zdjeciach masz zaróżowione policzki - czy to naturalny rumieniec? Zakrecilam troszeczkę...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mi tam sie podoba sama lubie takie kolory
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Debiut udany. Podoba mi się, choc są minimalne usterki.
![]() Ładnie nałozyłas i wystopniowałaś cień, trochę się posypał tusz i cień powłaził w brwi. ![]() Ja dodałabym czegoś na usta i na policzki, tak aby makijaż nabrał ostatecznego kształtu. Mimo tych drobnostek, debiut bardzo dobry. ![]()
|
|
|
#11 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
makijaż staranny, ładny choć wydaje mi się że jesteś wiosną czyli taki stalowo-szary cień nie jest zbyt odpowiedni dla Ciebie. Zrobisz coś cieplejszego? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za cenne wskazówki i komentarze
agabil czywiście masz rację jestem wiosną, a cienie na zdjęciu wyszły rzeczywiście na takie stalowe, ale w rzeczywistości mają łądny turkusowy kolorek, a turkus chyba pasuje do mojej karnacji. Oczywiście zrobię coś cieplejszego jak tylko bede miec czas i bedzie to makijaż z uwzględnieniem wszystkich usterek ktore popelnilam w tym makijazu jeszcze raz dziekuje |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
jennuś
mi się bardzo podoba Twój makijażyk ładnie wycieniowałaś oczka, choć wolałabym chyba inny kolor cienia jestem (chyba?) wiosną tak jak Ty i mi również takie odcienie raczej nie pasują...bardzo ładna z Ciebie kobietka
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję mi.a
niedługo postaram się coś wkleić w innym kolorku, w cieplejszym tak jak radzi agabil
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie. Na technice malowania się nie znam, więc pod tym względem nie ocenie. Tylko na moim monitorze lewe oko jest jaśniejsze od prawego. Ale to możliwe że z winy mojego prehistorycznego monitora, albo poprostu światło tak pada.
Ps. Ładna z Ciebie dziewczyna
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie b. mi sie podoba
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

ale tu jest tyle wspaniałych i utalentowanych dziewcząt, że moje wystąpienie to śmiech na sali, no ale chciałam się sprawdzić. No to może napisze jakimi kosmetykami wtykonałam makijaż:
)

Poza tym uważam, że masz piękne oczy
[/COLOR]