|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak napisać podanie o modernizację mieszkania komunalnego?
Witam
![]() Mam dość nietypowe pytanie, chyba mało "intymne" Ale jest tu Was najwięcej, a ja potrzebuje szybkiej, cennej porady.Otóż... Mój kuzyn mieszka w mieszkanku komunalnym, jeden pokój, toaleta na korytarzu, kuchnia też osobno (w której zresztą nie ma nawet zlewu). Pomieszkiwał tam tylko od czasu do czasu, bo a to wynajmował coś z jakąś dziewczyną, a to przebywał trochę u babci, ciotki, wędrował od domu do domu. Teraz możliwości się pokończyły i musiał wrócić tam. Problem jest taki, że nie ma tam kabiny prysznicowej, ani wanny. Wiem, że miał wiele miesięcy na to, żeby to załatwić, ale obudził się trochę za późno. Do tego czeka na przelew sporej sumy pieniędzy, więc będzie miał pieniądze na montaż kabiny, tylko trzeba napisać odpowiednie pismo do Zakładu Usług Mieszkaniowych z prośbą o montaż kabiny prysznicowej, czyli o dokonanie modernizacji w mieszkaniu. On nie wie jak to napisać, szukaliśmy razem podobnych pism w internecie - nic nie ma.Do tego trzeba uwzględnić fakt, że nie w każdej starej kamienicy można od tak zamontować sobie kabinę, chyba musi przyjechać ktoś, kto ocenia takie rzeczy,a nie wiemy zbytnio jak i to zawrzeć w podaniu. Pomożecie sklecić jakoś sensowne podanie?
Edytowane przez Sarawastia Czas edycji: 2014-11-10 o 15:24 |
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak napisać podanie o modernizację mieszkania komunalnego?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak napisać podanie o modernizację mieszkania komunalnego?
Blad
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

Ale jest tu Was najwięcej, a ja potrzebuje szybkiej, cennej porady.