|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Buty i dodatki do płaszcza męskiego - 17 lat
Witam, jestem Krzysiek lat 17, wzrost 174cm ciemnej karnacji o strasznie czarnych włosach i błękitno zielonych oczach. Kupiłem ostatnio płaszcz męski z kolekcji SABAK - Marcel i tu do was pytanie, jakie buty mam do tego płaszczu dobrać ? Jeżeli macie sugestie co do szala i spodni to proszę pisać. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty i dodatki do płaszcza męskiego - 17 lat
Buty najlepiej w tym stylu. Nie wiem, czy wolisz czarne, czy brązowe. Spodnie- do tego typu butów- pasowałyby, gdyby były obcisłe. Nie rurki, ale slimy. Chyba, że nie masz ładnych nóg
![]() Szal to już najmniejszy problem. Jeżeli ten płaszcz jest szary (taki znalazłam po wpisaniu marki i modelu), to każdy kolor pasuje. Najbardziej uniwersalny byłby czarny. Ale ja ostatnio szaleję za kolorem bordowym, więc również polecam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A coś może lepszego ? :P Buty za 159zł raczej jakością nie są dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To była tylko propozycja, chodzi o styl
![]() ![]() Tu masz klasyczne sztyblety, bardzo uniwersalne. Te są bardziej worker boots Tu masz jeszcze propozycje z Zary: 1 2 3 Jakościowo buty z Zary są naprawdę dobre. sama mam kilka par skórzanych (tych droższych >300 zł) i nic się z nimi nie dzieje. Zawsze możesz kupić takie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.