|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zwrot towaru bez metki
Witam
![]() Mam pewien problem. Otóż kupiłam w Zarze prawie miesiąc temu (20 grudnia) spodnie, za nie małą cenę-nie były one na żadnej wyprzedaży, zupełnie nowa kolekcja. Przymierzałam je w sklepie, wydawały się być ok, całkiem dobrze na mnie leżały i z tego względu, że już od dłuższego czasu szukałam czarnych spodni, kupiłam je trochę ''na siłę''. Po powrocie do domu jeszcze raz je przymierzyłam, zbyt pochopnie odrywając metkę. Doszłam do wniosku że są bardzo niewygodne i wyglądam w nich niekorzystnie, ze względu na gruby jeans z którego zostały uszyte. Pytanie moje brzmi: czy uda mi się zwrócić owe spodnie,w stanie nienaruszonym z oderwaną metką ale zachowanym paragonem? Wiem, że minął już prawie miesiąc a ja głupia dopiero teraz przypomniałam sobie o tych spodniach i może być to trochę podejrzane ![]() Co zrobiłybyście na moim miejscu? Bardzo mi zależy na odzyskaniu tych pieniędzy, bez sensu spodnie za blisko 200 złotych mają leżeć w szafie...
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: zwrot towaru bez metki
jeśli zachowana jest metka wewnętrzna i masz potwierdzenie zakupu, to śmiało możesz je oddać. masz na to 30 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to super, bo już naprawdę wątpiłam. wszędzie piszą, że bez metki nie ma co oddawać... dziękuję bardzo!
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
pracowałam w Zarze i jakoś nigdy nie było z tym problemu…
np. podczas wyprzedaży niemożliwym jest, by wszystkie rzeczy zachowały swoje metki zewnętrzne. a takie produkty i tak są sprzedawane, więc nie widzę powodu do obaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Uważacie, że powinnam pójść i powiedzieć że nieprzemyślanie oderwalam metkę czy może, że metki po prostu nie było kiedy kupowałam spodnie? Nie chciałabym ich kłamać, ale naprawdę zależy mi na zwrocie pieniędzy a boję się że to że oderwalam metkę będzie sporym problemem.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
malovelyni
Wydaje mi się, że nikt nie będzie szukał papierowej metki, numer sprawdzany jest z metki wewnętrznej. Czasami sprzedawcy sprawdzają rzeczy, czy nie ma śladów użytkowania. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Weź tę metkę ze sobą (jeśli jej nie wyrzuciłaś) i powiedz, że odpadła przy przymierzaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.