|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wizualizacja marzeń - wspólnie :)
Witam, pewnie wiele z Was parę lat temu spotkało się z książkami typu "Sekret", "Potęga Podświadomości" itp. Książki te wywołały różne reakcje, jednak pisano tam o czymś bardzo istotnym, m.in aby nigdy nie zakładać, że coś się nie uda, wyobrażać sobie jak będzie wyglądało nasze życie po osiągnięciu celu.
Wtedy przez jakiś czas próbowałam stosować metody zawarte w tych książkach, jednak mój zapał był słomiany, a dodatkową trudnością było to, że jestem straszną pesymistką. Na długo zapomniałam o całym temacie podświadomości, jednak teraz moje życie ułożyło się tak, że znów chciałabym tego spróbować. Zapraszam osoby, które chciałyby się do mnie przyłączyć. Zaznaczam, że wolałabym, żebyśmy nie dyskutowały tu na temat prawdziwości tych książek, a raczej były grupą, która w jakimś stopniu w to wierzy lub chce spróbować ![]() --------------------------------------------------------------------------------- W moim przypadku wygląda to tak, że ponad 2 lata temu nie dostałam się na wymarzone studia, poszłam na inne, jednak to zupełnie nie to. Zrezygnowałam i teraz podchodze do poprawy matury (!), by jeszcze raz zawalczyć o swoje marzenia. Problem w tym, że mam wiele wątpliwości czy mi się to uda i w sposób o jakim wspomniałam wyżej, chce sobie w tym pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizualizacja marzeń - wspólnie :)
Myślę, że wątek Moc pozytywnego myślenia będzie dla Ciebie dobrym początkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oj tak, w wyszukiwarke wpisywałam trochę inne hasła i mi nie wyskoczył ten duży wątek. Ten chyba można zamknąć, wybaczcie za spam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
po drugiej stronie szafy
|
Zamykam więc
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.