|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Brak spotkania.
Cześć. Poznałam go w styczniu na czacie. Do czerwca tam utrzymywaliśmy kontakt, pisząc ze sobą codziennie. W czerwcu podał mi swój numer GG. W lipcu wymieniliśmy się zdjęciami, doszły rozmowy na Skype. Przez pierwsze sześć miesięcy pisaliśmy całymi nocami, teraz praktycznie całą dobę z przerwą na sen. Martwi mnie to, że nie doszło do spotkania. Sugerowalam mu to juz kilka razy, ale omija temat, chociaż mamy do siebie jakieś 50 km. Jak myślicie, z czego to wynika? Utrzymywałybyście z nim kontakt dalej czy dały sobie spokój?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brak spotkania.
skoro nie chce się spotkać to nie ciągnęłabym tego dalej. chyba, że zależy ci wyłącznie na internetowej znajomości
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
A czy ta znajomość ma znamiona przyjaźni czy flirtu?
I jak to się objawia :P.
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
zapytaj sie po prostu jak on widzi tę waszą znajomość
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nie sugeruj, tylko napisz wprost, że chcesz go poznać "na żywo". Jeśli będzie się wykręcał, to już wiadomo, że interesuje go tylko wirtualna znajomość.
Wg mnie na tylko i wyłącznie internetowe znajomości szkoda czasu i energii, która trafia tak naprawdę nie wiadomo do kogo. |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Pytałaś go o to, co nas?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dałabym sobie spokój pewnie jakoś w okolicy marca/kwietnia
Szkoda byłoby mi więcej czasu na taką znajomość bo najwyraźniej ktoś nie jest zainteresowany normalną relacją.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, raczej nie zanosi się na coś poważnego i ja bym sobie odpuściła. Ja miałam kiedyś taki przypadek, i po prostu skończyła mi się cierpliwość chyba po 2-3 miesiącach. Po prostu jest pewna grupa ludzi, której nie zależy na kontaktach bezpośrednich i wolą kontakty wirtualne i tylko tymi żyją.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Witaj,
moim zdaniem on coś kręci, skoro unika spotkania i nie chce przedstawić sprawy jasno... znaczy prawdopodobnie, że nie powiedział Ci prawdy: 1. podszywa się pod kogoś kim nie jest 2. kogoś ma opcji że chce się tylko przyjaźnić ale nie potrafi tego powiedzieć... pff, nie biorę nawet pod uwagę, bo wtedy byłoby to dla Ciebie jasne z charakteru waszej relacji osobiście wydaje mi się, z tego co napisałaś, że chodzi raczej o podszywanie, bo jeśli kogoś ma to przynajmniej na początku waszej relacji byłby w stanie to ukryć pewnie piszesz z jakąś laską albo starym, zakompleksionym dziadem, bardzo mi przykro, ale nie angażuj się i dąż do radykalnego rozwiązania sprawy
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Im szybciej wyjasnisz tym lepiej, sama jestem świeżo po takich wyjaśnieniach a propos charakteru relacji i jedyne czego żałuję to tego że, nie zadalam stosownych pytań jeszcze wcześniej. Dopóki nie spotkasz się na żywo nie wiesz na czym stoisz, a im więcej czasu upłynie tym będzie Ci bardziej żal straconego czasu.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby mu zależało, już wylądowali byście w łóżku
![]() Ps. Skąd wy bierzecie czas na rozmowy całą dobę? |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Prawdopodobnie kogoś ma. Chociaż to w zasadzie mogłoby nie przeszkadzać, gdyby chciał się spotkać, to by zwyczajnie naściemniał.
Czyli spotkać się nie chce. Moim zdaniem po protu fajnie mu się z tobą gada, ale jesteś dla niego odskocznią/rozrywką, a nie osobą, którą chciałby wprowadzić do swojego życia. Zwyczajnie nie traktuje tego poważnie. Też przesiadywałam kiedyś na czacie, wiem, jak to wygląda. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.