|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca - wysyłanie danych osobowych przez internet
Witam. Mój problem polega na tym, że ostatnio znalazłam oferte pracy w OHP. Wybrałam się do nich i Oni mi podali nr do Agencji pracy. Zadzwoniłam tam, pani mi opowiedziała o ofercie i poprosiła o e-mail, bo miała mi wysłać formularz, który mam wypełnić i odesłać. W formularzu muszę podać wszystkie moje dane (nr dowodu, pesel, adres zamieszkania, urząd skarbowy itp). No i nie ukrywam że boje się wszystkie moje dane wysyłać przez internet. Słyszałam, że mogą wziąć kredyt? (nie wiem czy to prawda). W e-mailu także podali mi nazwe firmy w której miałabym pracować i ulice. Znalazłam ta firmę przez internet, zadzwoniłam do nich z zapytaniem czy nie potrzebują pracowników na dane stanowisko. Kobieta mi powiedziala, ze aktualnie nie. Tyle, ze może Oni maja podpisaną umowe z agencja i nie chca ludzi " z zewnątrz"
Nie wiem co mam zrobić... szukam pracy, chce pracować a teraz sie boje że coś nie tak... Co byście zrobiły na moim miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca - wysyłanie danych osobowych przez internet
nie podaje sie takich danych przez internet.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mOLDerator
|
Ja też bym się bała podawać takie dane przez internet. Jeśli będą potrzebne to podam pracodawcy po podpisaniu umowy, a nie w momencie aplikacji na stanowisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lurker ;)
|
A ta Agencja pracy nie ma biura stacjonarnego do ktorego moglabys sie przejsc?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie wysyłałabym. Agencji pracy nie sa te dane potrzebne do pośredniczenia w zatrudnieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() Ta Agencja ma biuro stacjonarne , ale w Lublinie, ja jestem z Krakowa, więc dla mnie troche za daleko by tam jechać ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.