|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nie jestem pewna co do Jego uczuć i sama boje się pokazać ze mi na nim zależy...
Witam was! prosze o pomoc, bo juz nie wiem co robic i co mysleć...
Podoba mi sie chłopak, i on w sumie o tym wie. Znamy sie 3 lata, a od roku cos nas do siebie ciągnie. u niego też to zauwazyłam.(tak mi sie przynajmniej wydaje) Ciagle sie usmiecha do mnie, patrzy na mnie, jest milutki, słodki, jak jestesmy na tej samej imprezie to on nie wyrywa zadnych innych lasek i najwiecej bawi sie ze mna Zna moja date urodzin..Ostatnio przytula sie do mnie, . dąży ciagle do tego zebysmy byli sami, a rzadko mamy niestety taka okazje ![]() ![]() ![]() I jest jeszcze cos. nie jestem tez do konca pewna czy mu zależy wgl na mnie, poniewaz o sie do mnie nie odzywa.. jak sie widzimy jest faaajnie. ale tak to Cisza ni jednego sms'a od niego, ani na fejsie nie pisze. jak ja napisze, to jest ok. dobrze nam sie pisze, on sie rozpisuje, no i widze jakby chiał pisać, chociaż nie wiem jaki jest gdy pisze z innymi, moze z kazdym tak pisze. kiedys, nieraz przy nim, pokazałam sms jakiegos kummpeli, albo mowiłam co mi np. ktos inny pisał. zuoełnie nie wazny dla mnie. czy np. moze to byc podód dla którego on sie nie odzywa ?? bo np boi sie ze jego sms, tak bede pokazywać, smiać sie. nie wiem. jak to naprawic ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie jestem pewna co do Jego uczuć i sama boje się pokazać ze mi na nim zależy..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie jestem pewna co do Jego uczuć i sama boje się pokazać ze mi na nim zależy..
17
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cóż... gimbaza to stan umysłu jak widać.
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Czemu po prostu nie napiszesz, że lubisz z nim rozmawiać i że mógłby sie odezwać?
Jeśli ma się 17 lat, to raczej nikt się nie śmieje, że dwoje ludzi się spotyka. Przecież znajomi nie zaczną wołać za wami: "zakochana para!". Może chłopak też ma takie rozkminy i tym sposobem zamiast sie w końcu umówić, będziecie krążyli wokół siebie. Skoro on chętnie pisze kiedy ty zaczniesz, to może potrzeba mu takiej zachęty? Odezwij się do niego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.