|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Stylizacje maskujace kilogramy;)
Tak jak w temacie chciala bym sie dowiedziec jakie ubrania/ stylizacje maskuja zbedne kg szczegolnie w okolicach brzucha i ramion
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stylizacje maskujace kilogramy;)
Jeśli chcesz ukryć zbędne kilogramy w okolicach brzucha to proponuję sukienkę w kształcie litery A z dłuższymi rękawkami
![]() Taka będzie idealna na święta, elegancka i według mnie ukruje zbędne kilogramy ![]() http://www.balladine.com/sukienki,gr...k-7394-90074-p |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Super
![]() ![]() A takie stroje "codzienne"? Jakie kroje wybierac... wypytuje tak gdyz ostatnimi czasy tych kg mi znacznie przybylo i nie wiem jak mozna sie ubrac by mimo tego wygladac nadal fajnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cassie - uważaj na materiały, te lejące, delikatne mają to do siebie, że lubią podkreślać luźniejszy tłuszczyk.
Dobrze cięższej sylwetce robią dekolty w szpic, małe, średnie, większe ![]() Spódnice ołówkowe, jeśli masz zgrabne uda, jeśli nieco szersze to spódniczki o fasonie A. ![]() ![]() Kobiece ubrania z lat 50 sa super dla większej sylwetki, byle tylko zwracać uwaę na swoje mankamenty - piszesz o szerszych ramionach, więc bluzki powinny mieć zamiast szelek przynajmniej małe rękawki. Proste ramiona, żadnych bufek. Najważniejsze są ogólne proporcje sylwetki. Spodnie - zależy od tego jakie masz nogi, jeśli szczupłe to nawet rurki będą ok - jeśli tylko nie będą rozchodzić się na brzuchu - wtedy można tuniką załatwić problem brzucha ![]() Jeśli nogi są grubsze, wówczas spodnie proste i dłuższe, właśnie, żeby sylwetka złapała lepsze proporcje. I obcasy - dobrze robią każdej kobiecie, jeśli tylko może je nosić. Trzeba uważać z ch grubością, bez względu na modę, zwaliste nogi na cieniutkiej szpileczce nie wyglądają najlepiej. Edytowane przez Jokerek Czas edycji: 2014-11-25 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za super wyklad
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczęściara, ja nogi mam zawsze nieproporcjonalne do sylwetki, jak nosiłam górę xs, to spodnie M. Chciałabym mieć szczupłe nogi, to daje tyyyyle możliwości! Teraz spodnie noszę w znacznie większym rozmiarze niż M ![]() A co do szczupłych nóg, to korzystaj z tego i eksponuj je - rurki, wąskie, proste spodnie, spódnice ołówkowe, obcasik i zawsze będziesz wyglądała jak milion dolarów ![]() Na górę dłuższe bluzki - w miarę proste - tuniki, tu trzeba mierzyć, żeby nie osiągnąć efektu bluzki dla ciężarnej ![]() Jakieś proste, klasyczne marynarki, dłuższe sweterki (te i do spódnić i do rurek są świetne) , dłuższe, niezbyt ciężkie naszyjniki i wzory subtelne, monochromatyczne, albo kontrastowe, ale niezbyt duże. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
O widzisz a ja uwazam odwrotnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Jeden z postów na blogu ubieraj sie klasycznie jest o tym , wejdx i zobacz, tam są konkretne porady.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jesli masz szczupłe nogi, to nie widzę problemu - ubieraj rurki, ołówkowe spódnice, ważne, żeby było to coś przy ciele, a na górę zakładaj luźniejsze fasony, może bluzki z baskinką? Chyba kryją brzuszek.
![]() ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.